Νάσβιλ: Συγκλονίζει η έφοδος των αστυνομικών στο σχολείο (Videos)

Νάσβιλ: Συγκλονίζει η έφοδος των αστυνομικών στο σχολείο (Videos)

Συγκλονιστικό βίντεο από την έφοδο των αστυνομικών στο σχολείο του Νάσβιλ

Συγκλονίζει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Μητροπολιτική αστυνομία του Νάσβιλ, στο οποίο φαίνεται εξουδετέρωση της 28χρονης που επιτέθηκε και σκότωσε 3 παιδιά και 3 εργαζόμενους στο σχολείο, τη Δευτέρα.

Σημειώνεται πως το βίντεο είναι από την κάμερα σώματος ενός αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στην έφοδο που έγινε στο σχολείο.

Σημειώνεται πως σε άλλο βίντεο με πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Νάσβιλ στις ΗΠΑ, φαίνεται η δράστις που άνοιξε πυρ σε δημοτικό ιδιωτικό σχολείοσκοτώνοντας έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους τρία παιδιά.

Στο βίντεο διάρκειας άνω των δύο λεπτών, φαίνεται η στιγμή που η 28χρονη, ονόματι Όντρεϊ Χέιλ, φτάνει στο σχολείο και πυροβολεί προς την πόρτα, σπάζοντας την γυάλινη τζαμαρία.

Στη συνέχεια τη δείχνει να περιπλανιέται στις σχολικές αίθουσες, κρατώντας προτεταμένο το όπλο, ψάχνοντας για τα θύματά της.

Η Χέιλ μπήκε το πρωί της Δευτέρας 27/3 στο μικρό ιδιωτικό χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας του Τενεσί «The Covenant School», οπλισμένη με δυο τουφέκια εφόδου και πιστόλι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.