Βασίλης Λεβέντης: Γι’ αυτό δεν έκανε το εμβόλιο ενώ ήταν φανατικός υποστηρικτής του

Το σχέδιο επιστροφής του Βασίλη Λεβέντη

Κρίσιμες ώρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Κρίσιμες ώρες για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο κ. Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοίό πριν δέκα μέρες και είχε λάβει οδηγίες για κατ’οίκον νοσηλεία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιαστεί κατά της COVID-19.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημοσθένης Δανέλλας, μίλησε στην τηλεόραση του OPEN και τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή». Σημείωσε πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε κάνει ένα πλήρες ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου και επεσήμανε πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Όπως είπε δεν ήταν κατά του εμβολίου, ενώ είχε προχωρήσει πολλές φορές σε δηλώσεις υπέρ του εμβολιασμού.

Η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού:

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».