Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: «Έμαθε η ΝΔ το νέο μεγάλο ατόπημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου;»

Ο Μπογδάνος τα έβαλε με τον ΠΟΥ για ένα... πασχαλινό αυγό

Έρχονται εξελίξεις;

Το τελευταίο ατόπημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη δημοσιοποίηση ονομάτων νηπίων μεταναστών άνοιξε τον ασκό του Αιόλου εντός ΝΔ. Ο πρωθυπουργός δέχτηκε πολλές εισηγήσεις για να διαγράψει τον κ. Μπογδάνο προκειμένου να περάσει το μήνυμα ότι πρωταρχικός του στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων του μεσαίου χώρου. Δεν το έκανε.

Λίγες μόνο μέρες μετά ένα δημοσίευμα του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαχρήστου, στα Νέα τοποθετεί και πάλι τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο μάτι του κυκλώνα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε την πρόσφατη παρουσία του κυβερνητικού βουλευτή στη «γιορτή» που γίνεται κάθε καλοκαίρι στον Γράμμο για τη νίκη του Εθνικού Στρατού επί του Δημοκρατικού Στρατού το 1949, που σηματοδότησε και το τέλος του Εμφυλίου:

«Περιήλθε σε γνώση μου ένα βίντεο, από άλλη μία “γιορτή’’ (μίσους) θα προσθέσω, στο μνημείο που έχει δημιουργηθεί στον Γράμμο, εις ανάμνησιν της επικράτησης του τακτικού στρατού σε βάρος των κομμουνιστών ανταρτών του ΕΛΑΣ, το 1949. Το αξιοσημείωτο εδώ δεν είναι ότι σε αυτή τη “γιορτή’’ μετείχαν απόστρατοι αξιωματικοί καθώς και κάθε καρυδιάς ακροδεξιό καρύδι. Είναι ότι μεταξύ των μετασχόντων και καταθεσάντων στεφάνι ήταν και ο Κώστας Μπογδάνος. Ως εκ τούτου, αβίαστα προκύπτει το ερώτημα, αν το συγκεκριμένο ατόπημα του βουλευτή, τελούσε εν γνώσει της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝουΔου και του Μεγάρου Μαξίμου, και ποια ακριβώς είναι η θέση τους, επί του θέματος. Οπως και το πώς είναι δυνατόν να συνυπάρχει στον ίδιο χώρο, και για τον ίδιο λόγο με εκπροσώπους της (με απόφαση δικαστηρίου) εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, και με εκπροσώπους διαφόρων “λουλουδιών’’ της Ακροδεξιάς τύπου Κασιδιάρη. Πάσα εξήγηση (όπως και απάντηση) δεκτή…».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε χθες με ανάρτηση του στο Twitter σημειώνοντας ότι το μοναδικό ατόπημα ήταν ότι δεν παρέστησαν και οι υπόλοιποι δημοκράτες στο Γράμμο:

«Κέντρα, παράκεντρα κι απόκεντρα θυμήθηκαν αίφνης ότι στις 29/8 ανέβηκα στον Γράμμο, μίλησα και κατέθεσα στεφάνι. Αναφέρονται δε σε “νέο ατόπημα’’, ενώ ατόπημα ήταν ότι δεν βρίσκονταν εκεί όλοι οι δημοκράτες! Τους αναρτώ λοιπόν την ομιλία μου. Αν διαφωνούν σε κάτι, να μας το πουν».

Πλέον το μπαλάκι περνάει ξανά στο τερέν του πρωθυπουργού ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την πιο καυτή εσωκομματική πατάτα. Ουδείς μπορεί να εικάσει ποια θα είναι η απόφαση του καθώς από το Μαξίμου λένε ότι πλέον το ποτήρι της οργής έχει ξεχειλίσει…