Γιατί δεν υπάρχει φωτογραφία της Εύας Καϊλή στη φυλακή; 

Δικηγόρος του διαβόλου: Με αυτή την κίνηση ματ βγάζει την Καϊλή απ’ τη φυλακή

Η ευρωβουλευτής παραμένει στη φυλακή και δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της από εκεί

Σχεδόν τέσσερις μήνες βρίσκεται στη φυλακή η Εύα Καϊλή, κατηγορούμενη για διαφθορά εξαιτίας της φερόμενης εμπλοκής της στο σκάνδαλο «Qatargate» και, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει φυλακισμένη για αρκετό καιρό ακόμη.

Ηδη έχει αποφυλακιστεί με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ωστόσο ανάλογο αίτημα που έκανε η ευρωβουλευτής έχει απορριφθεί.

Ο σύντροφός της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, από τη στιγμή που αποφυλακίστηκε βρίσκεται με βραχιολάκι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μάλιστα, στο ερώτημα γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία του αφότου βγήκε από τη φυλακή o Mιχάλης Δημητρακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει μιλώντας στο iefimerida.gr: «Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έξω. Είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ενδεχομένως να βγαίνει εκτός σπιτιού σε συγκεκριμένες, ελάχιστες περιπτώσεις».

Οσο για το γεγονός ότι δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία της Εύας Καϊλή στη φυλακή, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως απαγορεύονται τα κινητά σε όποιον την επισκέπτεται. Πρόσθεσε μάλιστα ότι, όταν έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Εύα Καϊλή, είτε έχουν τηλεφωνική συνομιλία, οι βελγικές αρχές τούς παρακολουθούν.

«Καταλαβαίνουμε ότι μας παρακολουθούν, γιατί μόλις αρχίζουμε να μιλάμε ακούγεται ο αντίλαλος της φωνής. Στα τηλέφωνα όταν μιλάμε μπαίνει το μαγνητόφωνο και ακούγεται ξανά ο αντίλαλος της φωνής, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» εξηγεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.