Λάκης Λαζόπουλος: Το σχόλιο του για τη Ράνια Τζίμα και τη στάση της μετά την τραγωδία των Τεμπών

Λάκης Λαζόπουλος: Το σχόλιο του για τη Ράνια Τζίμα και τη στάση της μετά την τραγωδία των Τεμπών

«Βρωμάει η τηλεόραση!»

Ο Λάκης Λαζόπουλος… ξεσπάθωσε κατά των δημοσιογράφων που θέλουν να γίνουν… Πορτοσάλτες (ιδίως μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις), ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Αντώνης Κανάκης.

Μέσα από το podcast του ο γνωστός ηθοποιός επιτέθηκε στον Αρη Πορτοσάλτε για τη δήλωσή του ότι τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα, γίνονται και ολοκληρώνονται μόνο μετά από θυσίες. «Βγαίνουν τα τομάρια και τα τομαροποιημένα καθικοτόμαρα που λένε πως χρειάζονται οι θυσίες, πως χρειάζονται Ιφιγένειες για να γινόμαστε καλύτεροι, για να εκσυγχρονίζεται ο κόσμος[…] Ζητούν θυσίες οι δημοσιογράφοι, οι καινούργιοι δήμιοι της κοινωνίας» είπε αιχμηρά ο Λάκης Λαζόπουλος, προβάλλοντας και το επίμαχο βίντεο με τη δήλωση του δημοσιογράφου που προκάλεσε αντιδράσεις και κατακραυγή στα social media.

«Κάπως έτσι έπρεπε να νιώθουν οι Έλληνες με τους μαυραγορίτες και τους καταδότες στην Κατοχή. Το ίδιο που νιώθουμε σήμερα με την πλειοψηφία των σημερινών δημοσιογράφων που παριστάνουν τους μ@λ@κες και εκνευρίζονται ψεύτικα με τον σταθμάρχη που στο κάτω κάτω κι αυτός είναι του επιτελικού κράτους» πρόσθεσε.

Το σχόλιο για την Ράνια Τζίμα

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι προκαλούν την οργή του κόσμου αλλά εξαίρεσε κάποιες γυναίκες επαγγελματίες του χώρου όπως η Ράνια Τζίμα και η Ανθή Βούλγαρη. «Οι δημοσιογράφοι δεν λένε πια ειδήσεις αλλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανθρώπων» συνέχισε. «Ζητάει και ο κόσμος μία θυσία από εσάς. Η θυσία που ζητάει είναι να πάτε στο διάολο γιατί ειδάλλως θα οδηγήσετε τους ανθρώπους σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» είπε ο ηθοποιός.

«Βρωμάει η τηλεόραση. Πατάω το κουμπί και βρωμάει δουλικότητα, υποτακτικότητα. Θολά βλέμματα. Πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Κλείστε τα γ@μ@μ@να στόματα των ψεμάτων. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς. Επιτρέψτε μας να τους δούμε. Πώς θα τους θάψουμε χωρίς κλάμα, χωρίς σεβασμό; Τι είναι; Στρατιώτες σε καιρό πολέμου και στέλνετε σφραγισμένα κουτιά;» δήλωσε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.