Μικρή Μαντλίν: Βγήκε το τεστ DNA της 21χρονης Πολωνής – Άλλα 370.000 δολάρια στην αστυνομία

Μικρή Μαντλίν: Έτσι κλείνει η υπόθεση της εξαφάνισής της

Καταιγιστικές εξελίξεις

Η 21χρονη, Τζούλια Γουέντελ, είχε ισχυριστεί ότι μπορεί να είναι η Μαντλίν, ωστόσο, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε, δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο. Τα αποτελέσματα του DNA αποκαλύφθηκαν αργά την Δευτέρα από την Fia Johansson, μια ιδιωτική ερευνήτρια που συνεργάζεται με την Faustyna. «Είναι απολύτως 100% από την Πολωνία», σημείωσε με σιγουριά.

Τα στοιχεία στα οποία βασιζόταν η 21χρονη για να τεκμηριώσει την άποψή της ήταν τα εξής:

  • Ήταν θύμα του Γερμανού παιδοβιαστή Πίτερ Νέι, ο οποίος μοιάζει με τον άνθρωπο που θεωρείται πως σκότωσε τη μικρή Μαντλίν.
  • Έχει ένα σημάδι στο ίδιο μάτι με τη Μαντλίν
  • Έχει παρόμοιο σχήμα προσώπου, ματιών και χειλιών μαζί της, αλλά και κενό ανάμεσα από τα δόντια, όπως η μικρή Μαντλίν.
  • Μίλησε με τον άνθρωπο που την είχε κακοποιήσει, όπου και του αποκάλυψε πως ξέρει ότι ο γιός του είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην υπόθεση Μαντλίν.
  • Ο κακοποιητής της είχε το ίδιο επίθετο με εκείνον που απήγαγε τη Μαντλίν και είναι και εκείνος Γερμανός.
  • Εκείνος ήταν πολύ νευρικός και της ρωτούσε από που τα έμαθε όλα αυτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Η αστυνομία που ερευνά την εξαφάνιση της Μαντλίν έχει ξοδέψει περίπου 16 εκατομμύρια δολάρια για την «Επιχείρηση Grange» από το 2011 και αναμένεται να λάβει 370.000 δολάρια σε νέα χρηματοδότηση για την έρευνα σχετικά με το τι συνέβη στο κοριτσάκι που απήχθη, από την Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Τι συνέβη με την Μαντλίν

Και μπορεί η Τζούλια να ισχυρίζεται πως είναι η Μαντλίν αλλά Γερμανοί ερευνητές που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση, πιστεύουν ότι το κοριτσάκι δολοφονήθηκε από τον Κρίστιαν Μπρέκνερ, ο οποίος έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Η Μάντλιν ΜακΚαν, σύμφωνα με την αστυνομία, πέθανε το ίδιο βράδυ της απαγωγής της, στις 3 Μαΐου 2007. Μάλιστα, έχουν φτιάξει ένα ρομποτικό πορτρέτο για το πώς θα έμοιαζε η ΜακΚαν και δε βρήκαν καμία ομοιότητα με την Πολωνή.

Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι είναι απίθανο ένας απαγωγέας να κρατούσε μια όμηρο ζωντανή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανείς να παρατηρήσει τις υποτιθέμενες ομοιότητες μεταξύ των δύο γυναικών. Από την άλλη πλευρά, η Τζούλια δεν είναι η πρώτη κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.