Δείχνει τα πάντα: Επανέκτησαν την κάρτα μνήμης που αφαίρεσε ο πιλότος

ΕΛ.ΑΣ.: Ένοχος ο πιλότος για τη δολοφονία της Κάρολαϊν: Αυτό ήταν το κίνητρό του

Αυτό που δεν περίμενε ο Αναγνωστόπουλος.

Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την ταυτότητα του δολοφόνου στα Γλυκά Νερά ο Αναγνωστόπουλος επέμεινε στο αφήγημα ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

Τόνιζε μάλιστα ότι η κάρτα από την κάμερα ασφαλείας αφαιρέθηκε μετά τον φόνο και όχι πριν. Ήξερε πολύ καλά ότι σε περίπτωση που αποδεικνυόταν ότι έβγαλε την κάρτα πριν τη δολοφονία δεν θα μπορούσε να αποφύγει την κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προ μελέτης.

Τα νεότερα όμως δείχνουν ότι το σχέδιο του δεν προχωρά καθώς οι αρχές βρήκαν τη λύση. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα λυθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Έτσι, λοιπόν, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις.
Μάλιστα στα χέρια των αρχών βρίσκεται και το κατεστραμμένο κομμάτι της κάρτας το οποίο έριξε ο πιλότος στην τουαλέτα τη βραδιά του φόνου.

Και αυτό θα δοθεί στη μητρική εταιρία καθώς η ανάκτηση των δεδομένων θα ξεκαθαρίσει τα πάντα και θα δείξει τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.