Αλλαγή σελίδας: Ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ

Βόμβα ανατροπής στο ΚΙΝΑΛ: Αυτός είναι είναι ο νέος υποψήφιος για την αρχηγία του

Ο Δημοσκόπος έχει όλο το εκλογικό παρασκήνιο στο ΚΙΝΑΛ

Γράφει ο Δημοσκόπος

* Το ΚΙΝΑΛ σύντροφοι σίγουρα μέχρι το τέλος της χρονιάς και πιθανότατα μέσα στον Νοέμβρη θα έχει νέο αρχηγό ή θα επιστρέψει στο μέλλον της Φώφης Γεννηματά. Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας αν μπορούσαν να ψηφίσουν θα έριχναν την ψήφο τους (δαγκωτό) στην κυρία Γεννηματά καθώς πιστεύουν ότι το ΚΙΝΑΛ με αυτή στο τιμόνι του έχει εκλογικό ταβάνι.

* Το τοπίο στο μέτωπο των υποψηφίων έχει ξεκαθαρίσει με την περίπτωση του Παύλου Γερουλάνου να αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό. Λοβέρδος, Καστανίδης και Νίκος Ανδρουλάκης θα μονομαχήσουν με τη νυν αρχηγό για την επιστροφή της… αλλαγής.

* Ποιος όμως είναι το φαβορί; Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός ΚΙΝΑΛ λένε στον «Δημοσκόπο» ότι η δυναμική της κ. Γεννηματά με το πέρασμα του χρόνου σβήνει. Ο Χάρης Καστανίδης αν και έχει τη στήριξη της Παπανδρεϊκής πτέρυγας δείχνει να φτάνει στην αρχηγική πηγή, αλλά να μην πίνει νερό.

* Το ίδιο και ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος υπόσχεται επιστροφή του brand ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση εκλογής.

* Μάλλον όμως δεν θα μάθουμε ποτέ αν το εννοεί γιατί τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει δυναμική νίκης ο Νίκος Ανδρουλάκης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, εντός ΠΑΣΟΚ, που θεωρούν ότι ο νεότερος των υποψηφίων είναι η μοναδική ελπίδα για να επιστρέψει το κόμμα σε διψήφια ποσοστά και να διεκδικήσει ξανά την εξουσία.

* Ο κ. Ανδρουλάκης ενώ ξεκίνησε ως το απόλυτο αουτσάιντερ είναι πλέον το φαβορί για τη μεγάλη ανατροπή. Θα τη δούμε άραγε; Κοντός ψαλμός αλληλούια…