Γκάμπι Πετίτο: Η ύποπτη κίνηση του συντρόφου της που οδήγησε στο ένταλμα σύλληψής του

Γκάμπι Πετίτο: Βίντεο- ντοκουμέντο από τον άγριο καυγά με το φίλο της λίγο πριν θάνατο της (Vid)

Το FBI προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Μπράιαν Λάουντρι, τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο.

Το FBI προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Μπράιαν Λάουντρι, τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο.

Οι αρχές προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Μπράιαν Λάουντρι καθώς διαπιστώθηκε πως χρησιμοποίησε χρεωστική κάρτα και αριθμό PIN για λογαριασμούς που δεν του ανήκαν μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου.

Το κατηγορητήριο που εκδόθηκε την Τετάρτη από το αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο του Ουαϊόμινγκ λέει ότι ο Λάουντρι απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια μετά από συναλλαγές με την χρεωστική κάρτα.

Ο Λάουντρι αγνοείται αυτή τη στιγμή, με την οικογένειά του να λέει ότι τον είχε δει τελευταία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι αρχές τον αναζητούν σε ένα φυσικό καταφύγιο στη Φλόριντα.

«Ενώ αυτό το ένταλμα σύλληψης επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να συλλάβουν τον Λάουντρι , το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της Πετίτο», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Μάικλ Σνάιντερ.


Να σημειωθεί πως το σώμα της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο βρέθηκε την Κυριακή 19/09 μέσα σε ένα πάρκο που είχε επισκεφτεί το ζευγάρι.

Το ζευγάρι ταξίδευε αρκετές εβδομάδες πριν ο 23χρονος Λάουντρι επιστρέψει στο σπίτι στη Φλόριντα μόνος του με το λευκό βαν τους την 1η Σεπτεμβρίου. Δεν ήρθε σε επαφή με την αστυνομία ή την οικογένεια της Πετίτο κατά την επιστροφή του.

Η οικογένεια της κοπέλας ανέφερε την εξαφάνισή της 10 ημέρες μετά. Την Κυριακή, το σώμα της 22χρονου βρέθηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Wyoming. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ανθρωποκτονία, αλλά δεν έδωσε καμία ένδειξη για το πώς πέθανε.