Φρίκη: Γυναίκα σκότωσε και έφαγε το χάμστερ της κόρης της

Φρίκη: Γυναίκα σκότωσε και έφαγε το χάμστερ της κόρης της

Της επιβλήθηκε ένας χρόνος ποινή φυλάκισης

Η πράξη της 39χρονης Έμα Πάρκερ χαρακτηρίστηκε από τον δικαστή ως «απεχθής».

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Facebook τον Μάιο του 2022 δείχνουν την Πάρκερ να σκοτώνει το κατοικίδιο της κόρης της, τον Mr. Nibbles, ενώ στο βάθος ακούγονται γέλια.

«Τα δύο βίντεο που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την κατηγορούμενη με ένα χάμστερ στο χέρι», είπε ο εισαγγελέας Γκόρντον Χολτ στο δικαστήριο στο Λίνκολνσαϊρ της Βρετανίας, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

«Η κατηγορούμενη κρατά το χάμστερ στο ένα χέρι και ένα μαχαίρι στο άλλο χέρι», συνέχισε. «Παίρνει το μαχαίρι και το μπήγει στο χάμστερ από τη μία πλευρά ως την άλλη. Στο βάθος ακούγεται κάποιος να γελάει και να λέει “Είσαι ένα άρρωστο κάθαρμα», ισχυρίστηκε ο Χολτ.

Η 39χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε και έφαγε το χάμστερ αλλά ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το βοήθησε να πεθάνει αφού το είχε δαγκώσει πρώτα ένα από τα σκυλιά της.

Ο δικαστής Τζέιμς Χάουζ είπε ότι η Πάρκερ ότι έκοψε το χάμστερ στη μέση όσο ήταν ακόμα ζωντανό προτού «φάει τα κομμάτια τεμαχισμένου χάμστερ».

Είπε ότι ήταν «αποκρουστικό» το γεγονός ότι ασκήθηκε βία σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο.

Μια κτηνίατρος κατέθεσε ότι παρακολούθησε το βίντεο και δεν είχε ακούσει ποτέ στα 27 χρόνια της καριέρας της ένα χάμστερ να τσιρίζει όπως εκείνο.

Μόλις τα βίντεο ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας χρήστης κατήγγειλε το περιστατικό στη φιλανθρωπική οργάνωση RSPC, η οποία με τη σειρά της οδηγήθηκε στις αρχές, που ξεκίνησαν την έρευνα.

Το δικαστήριο είπε ότι η Πάρκερ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ εκείνη αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα των ανθρώπων που τράβηξαν το βίντεο, εξηγώντας ότι «Δεν είναι ωραίοι άνθρωποι».

Η δικαστής της επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και της απαγόρευσε να έχει κατοικίδιο για 15 χρόνια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.