Γυναικοκτονία στη Ρόδο-τραγική ειρωνεία: Η τελευταία ατάκα της Δώρας πριν τη στυγνή δολοφονία

Γυναικοκτονία στη Ρόδο-τραγική ειρωνεία: Η τελευταία ατάκα της Δώρας πριν τη στυγνή δολοφονία

Συγκλονιστικό.

Σοκάρει ακόμη μία γυναικοκτονία στην Ελλάδα, με την εν ψυχρώ δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού Δώρας, στη Ρόδο, από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος λίγο αργότερα αυτοκτόνησε.

Ο δολοφόνος ζήλευε αφόρητα τη Δώρα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», αποκάλυψε η μητέρα της μιλώντας στο MEGA. «Κάποια στιγμή μου λέει “μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’” Μου έλεγε “έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου”. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο και έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η η μητέρα.

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει». Σύμφωνα με το STAR η Δώρα πήρε τηλέφωνο την καλύτερή της φίλη λίγες ώρες πριν τη δολοφονία και της είπε: «γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς, χώρισα».