Έγκλημα στη Ρόδο: «Μαμά αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός!»

Έγκλημα στη Ρόδο: «Μαμά αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός!»

Συγκλονίζει η δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφός της, καθώς οι γονείς της αποκαλύπτουν τα όσα τους είχε εκμυστηρευτεί η κόρη τους.

«Κάποια στιγμή μου λέει ‘’μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’’. Μου έλεγε ‘’έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω ούτε επισκέπτες στο σπίτι μου, θέλω να έχω το γραφείο μου, τα παιδιά μου, τα μαθήματά μου’’. Τελείωσε το μεταπτυχιακό της με άριστα, ο κύριος την ζήλευε. Το παιδί έμεινε εκεί τον Ιούλιο. Αύγουστο πήγαν διακοπές 2 εβδομάδες, Κάλυμνο πήγαν. Εκεί κάτι έγινε, και έδειξε ο κύριος έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η κ. Κατερίνα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα της άτυχης κοπέλας ο 40χρονος της έλεγε «δεν θα βγεις έξω». «Όταν θα βγαίνεις έξω το κλειδί θα είναι πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», συνέχισε η μητέρα του θύματος.

Συνεχίζοντας έκανε λόγο για σκηνές ζηλοτυπίας και τόνισε ότι η κόρη της, της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει».

«Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘’μαμά αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός, έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’’. Και μετά του λέει ‘’τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω’’ και καλά τον προετοίμαζε ότι δεν πάμε καλά».

Η συμπεριφορά του δράστη ήταν απαράδεκτη. Μεταξύ άλλων έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».