«Η πρώτη μετά το 2013»: Η «συνέντευξη» και οι φωτογραφίες-ντροπή του Σουμάχερ

«Η πρώτη μετά το 2013»: Η «συνέντευξη» και οι φωτογραφίες-ντροπή του Σουμάχερ

Κι όμως το είδαμε κι αυτό!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από το 2013, όταν και είχε το τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια διακοπών για σκι στις Γαλλικές Αλπεις. Κι όμως πριν από λίγες μέρες οι θαυμαστές του είδαν σε περιοδικό φωτογραφίες του από «συνέντευξη» που έδωσε. Τι είχε συμβεί;

Το γερμανικό περιοδικό Die Aktuelle δημοσίευσε μια «συνέντευξη» με τον επτά φορές πρωταθλητή της Formula1 Μίκαελ Σουμάχερ, η οποία ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από τεχνητή νοημοσύνη. Το εξώφυλλο του περιοδικού έγραφε «Η πρώτη συνέντευξη του Σουμάχερ» και περιείχε δηλώσεις όπως «η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς μετά το ατύχημα. Ηταν μια φρικτή στιγμή για τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και όλη μου την οικογένεια. Είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά που βρισκόμουν για μήνες σε ένα είδος τεχνητού κώματος, διότι διαφορετικά το σώμα μου δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα».

Αν και το περιοδικό ανέφερε στο τέλος του άρθρου πως η συνέντευξη είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, η οικογένεια του Σουμάχερ αποφάσισε, σύμφωνα με τον Guardian, να ασκήσει αγωγή θεωρώντας τη συνέντευξη «προσβλητική».

Το δράμα της οικογένειας του συνεχίζεται

Το δράμα που περνά η οικογένεια του Michael Schumacher και ειδικότερα η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 θέλησε να περιγράψει ο Eddie Jordan.

Στα όσα βιώνει η οικογένεια του Michael Schumacher και ειδικότερα η σύζυγός του τα τελευταία 10 χρόνια αναφέρθηκε με δηλώσεις του E. Jordan, ο άνθρωπος που επί της ουσίας εξασφάλισε στον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή μία θέση στον κόσμο της Formula 1.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Eddie Jordan στον βρετανικό Τύπο, ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας της Formula 1 στάθηκε στο δράμα που ζει η Corinna Schumacher από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, παρομοιάζοντας τα όσα βιώνει η γυναίκα του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή με φυλακή.

«Αυτή είναι η πιο φρικτή κατάσταση για τον Mick και την Corinna. Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια τώρα και η Corinna δεν μπορεί να πάει σε ένα πάρτι, για ένα μεσημεριανό γεύμα, είναι σαν φυλακισμένη γιατί όλοι θα ήθελαν να της μιλήσουν για τον Michael, κάτι που είναι σίγουρο ότι δεν το χρειάζεται», δήλωσε ο E. Jordan.

Μάλιστα ο Βρετανός μίλησε και για την απόφαση της Corinna Schumacher να μειώσει στο ελάχιστο την επαφή του Michael με τον έξω κόσμο σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητά του, στερώντας και από τον ίδιο τη δυνατότητα να βλέπει τον Γερμανό.

«Έκανα μια προσπάθεια να δω τον Michael τις πρώτες μέρες και η Corinna αρνήθηκε, και δικαίως επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι ήθελαν να τον δουν εκείνη την περίοδο».

«Ο Jean Todt είχε το προνόμιο να τον βλέπει λόγω του πόσο δεμένοι ήταν από την εποχή τους μαζί στη Ferrari, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό».

«Δεν μπόρεσα να δω τον Michael και μου είπαν «Σε αγαπάμε Έντι και γνωριζόμαστε πολύ καιρό, αλλά χρειάζεται να προστατεύσουμε τον Michael», συμπλήρωσε ο E. Jordan ο οποίος στο παρελθόν είχε ασκήσει κριτική στην απόφαση της οικογένειας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή να απομονωθεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι στις προσπάθειες που καταβάλλει η Corinna Schumacher από την ημέρα του ατυχήματος μέχρι και σήμερα είχε αναφερθεί και ο J. Todt, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι χωρίς τη συμβολή της γυναίκας του, πιθανότατα ο Michael να μην ήταν ζωντανός.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.