Μετά το «Στην υγειά μας»: Η νέα ζωή του Σπύρου Παπαδόπουλου που κάνει αυτό που ονειρευόταν πάντα

Μετά το «Στην υγειά μας»: Η νέα ζωή του Σπύρου Παπαδόπουλου που κάνει αυτό που ονειρευόταν πάντα

Μετά την απότομη ολοκλήρωση του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ο γνωστός ηθοποιός άλλαξε τα πάντα στη ζωή του

Η απόφαση του ΣΚΑΙ να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, φαίνεται πως οδήγησε τον γνωστό ηθοποιό στο να αλλάξει τρόπο ζωής.

Ενώ ο ίδιος είχε συνηθίσει να εργάζεται μανιωδώς επτά ημέρες την εβδομάδα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, πλέον ζει σχεδόν απομονωμένος στο σπίτι το στα νότια προάστια και στο πατρικό του στη Νάξο.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει φροντίσει να ανακαινίσει το πατρικό του σπίτι, μετατρέποντάς το σε ησυχαστήριό του. Έτσι, λοιπόν, στη Νάξο περνάει τις περισσότερες ημέρες κάνοντας βόλτες με το σκάφος του. Ο ίδιος συχνά επιλέγει να επισκέπτεται πιο απομακρυσμένες παραλίες, απολαμβάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο την απόλυτη ηρεμία.

Πολλές φορές μάλιστα επισκέπτεται και τις εκκλησίες αλλά και τα μοναστήρια του νησιού ανάβοντας κεράκια μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Εξάλλου και ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν “έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών (σ.σ. εννοούσε την φτώχεια της οικογένειάς του), με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα”.

Το θέμα «τηλεόραση» φαίνεται πως δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Εκκρεμούν κάποιες συζητήσεις με στελέχη τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίες όμως θα πραγματοποιηθούν με αφορμή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.