Γείτονας είχε δει κάτω από το σπίτι της Ιωάννας τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι

Γείτονας είχε δει κάτω από το σπίτι της Ιωάννας τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν για καιρό στο στόχαστρο της 37χρονης Έφης, πριν δεχθεί την επίθεση με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020.

Η δράστιδα την παρακολουθούσε συνεχώς και μάλιστα είχε εντοπιστεί από γείτονα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο οποίος περιέγραψε στο STAR τι συνέβη, όταν την πλησίασε και συνομίλησαν.

«Όταν φτάσαμε κάτω με τη συγκάτοικο στην πολυκατοικία για να τη ρωτήσουμε τι θέλει πια επιτέλους κάτω από το σπίτι ήταν τόσο νευρική, απότομη. Ουσιαστικά μας αποπήρε κιόλας, λέγοντας ότι είναι δημόσιος ο χώρος και με έντονο τρόπο “θα πηγαίνω όπου θέλω” και τότε μόνο, όταν της είπα ότι θα φωνάξω την αστυνομία, τότε έχασε τον έλεγχο και την ψυχραιμία της. Η αίσθηση μου είναι ότι φορούσε περούκα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξυ, συνάδελφος της 37χρονης Έφης ανέφερε στο STAR τα εξής: «έχω καταλάβει ότι δεν είχε κάποια σταθερή σχέση. Μου έχει αναφέρει ότι είχε κάποιες περιστασιακές σχέσεις – ελεύθερες με κάποιον, ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι της».

Θυμίζουμε πως η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με την Ιωάννα να ανεβαίνει στο βήμα του μάρτυρα.