«Πρωταγωνιστές»: Ο λόγος που το twitter έκραξε ανελέητα τον Σταύρο Θεοδωράκη

«Πρωταγωνιστές»: Ο λόγος που το twitter έκραξε ανελέητα τον Σταύρο Θεοδωράκη

Σκληρή η κριτική προς τον δημοσιογράφο

«Το καλό πλυντήριο επέστρεψε», «εδώ οι καλές οι πλύσεις», «Ντροπή σου ξεφτίλα», «Παλι ξεφτιλιζεσαι βρε κακομοιρη Σταυρο; παλι κανεις την ουρα της δεξιας;» «Μην ξεχάσεις να απλώσεις την μπουγάδα!» και άλλες παρόμοιες εκφράσεις χρησιμοποίησαν χρήστες του Twitter προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεση τους για το γεγονός ότι μόλις τρεις εβδομάδες μετά το έγκλημα των Τεμπών, ο Σταύρος Θεοδωράκης, πρώην επικεφαλής του «Ποταμιού» είχε προσκεκλημένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το τραγικό συμβάν στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Οι χρήστες «έπεσαν να φάνε» τον Θεοδωράκη, λόγω του ότι «δεν στρίμωξε όσο έπρεπε τον πρωθυπουργό» και η συνέντευξη ήταν «αρκετά χαλαρή».

Εκτός όμως από τους χρήστες που κατακεραυνώνουν Θεοδωράκη και Μητσοτάκη, οργισμένη ανάρτηση έκανε και ένας εκ των συγγενών των αδικοχαμένων θυμάτων στο βωμό του κέρδους και του χρήματος.

«Και τα ερωτήματα νέων σαν τον αδερφό μου το Βάιο που ήταν στο τρένο και σκοτώθηκαν στον εφιάλτη στα Τεμπη?», αναρωτιέται ο Βαγγέλης Βλάχος, με ανάρτησή του στο Twitter και σημειώνει: «Δεν μπορούν να τα θέσουν “ζωντανά”, αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη όπως το 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας».

«Δεν πειράζει, θα ρωτήσουμε εμείς για το Βάιο, όταν και όπως πρέπει», καταλήγει ο Βαγγέλης Βλάχος στην ανάρτησή του.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.