«Δεν τον είχε πει ποτέ έτσι»: Το περίεργο τελευταίο μήνυμα της Γκάμπι Πετίτο που οι αρχές πιστεύουν ότι εστάλη απ’ τον δολοφόνο της

«Δεν τον είχε πει ποτέ έτσι»: Το περίεργο τελευταίο μήνυμα της Γκάμπι Πετίτο που οι αρχές πιστεύουν ότι εστάλη απ’ τον δολοφόνο της

H 22χρονη μπλόγκερ Γκάμπι Πετίτο, έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσε το FBI.

H 22χρονη μπλόγκερ Γκάμπι Πετίτο, έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσε το FBI. Δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνισή της, έστειλε ένα ασυνήθιστο γραπτό μήνυμα στη μητέρα της, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα που προέκυψαν μετά από εισαγγελική έρευνα.

«Μπορείς να βοηθήσεις τον Σταν, συνεχίζω να λαμβάνω τα φωνητικά του μηνύματα και τις αναπάντητες κλήσεις», λέει το μήνυμά της από τις 27 Αυγούστου, που βγήκε στην δημοσιότητα.

Ωστόσο, η μητέρα της, Νικόλ Σμιντ, χαρακτήρισε το κείμενο «περίεργο» επειδή η Πετίτο δεν τον είχε αποκαλέσει ποτέ έτσι και «ανησυχούσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της», αναφέρει το ένταλμα.

Το μήνυμα σχετικά με τον παππού της είναι το τελευταίο που έστειλε η Πετίτο, σημειώνει το ένταλμα, προσθέτοντας ότι σταμάτησαν επίσης οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που «δεν αποτελεί φυσιολογική συμπεριφορά» για εκείνη.

Ένα πρόσθετο μήνυμα κειμένου από το τηλέφωνο της Πετίτο που στάλθηκε στις 30 Αυγούστου έλεγε μόνο: «Δεν υπάρχει σήμα στο Yosemite», αλλά ένας δικηγόρος της οικογένειάς της είπε στο Insider ότι δεν πιστεύουν ότι το έστειλε η ίδια.

Την Κυριακή, βρέθηκε ένα πτώμα που ταιριάζει με την περιγραφή της Πετίτο στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τετόν. Η νεκροψία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το σπίτι των γονιών του Λόντρι επρόκειτο να ερευνηθεί τη Δευτέρα. Πριν εξαφανιστεί, όμως, προσέλαβε δικηγόρο και αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία, οπότε η έρευνα σταμάτησε.

«Η οικογένεια της Γκάμπι θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι ο Μπράιαν δεν έχει χαθεί», λέει η οικογένεια της Πετίτο σε δήλωσή της την Παρασκευή. «Κρύβεται».