Επίθεση με βιτριόλι: Κάνει τη μεγάλη έκπληξη η δράστιδα

«Πάγωσαν» οι αστυνομικοί: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες-σοκ στο κινητό της 35χρονης δράστιδας με το βιτριόλι (Pics)

Στα τέλη Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η επόμενη δικάσιμος για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η επόμενη δικάσιμος για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η κατηγορούμενη δεν παρέστη στο δικαστήριο κατά την πρώτη δικάσιμο προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας που είπε «απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι».

Η κατηγορούμενη προ ημερών ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις οποίες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο, όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, εκείνη αρνήθηκε και παρέμεινε στο κελί της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ταυτόχρονα η κατηγορούμενη δεν μιλά σε κανέναν παρά μόνο στο συνήγορό της, δεν έχει επαφή με άλλες κρατούμενες και παρακολουθεί από την τηλεόραση τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Στη δίκη που θα ξεκινήσει και πάλι στις 30 Σεπτεμβρίου, θα καταθέσουν μάρτυρες υπέρ της κατηγορούμενης. Πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό περιβάλλον και θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της, την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο δεν θα καταθέσει κάποιος από την οικογένεια της κατηγορούμενης.