Βασίλης Καρράς: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έκανε να χάσει 42 κιλά

Βασίλης Καρράς: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έκανε να χάσει 42 κιλά

Τι είπε ο Νίκος Ζωιδάκης

Για την κατάσταση υγείας του κουμπάρου του Βασίλη Καρρά μίλησε ο Νίκος Ζωιδάκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οπως είπε ο Νίκος Ζωιδάκης, ο τραγουδιστής έχει επανέλθει πλήρως και μάλιστα βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια. Επίσης, ο Νίκος Ζωιδάκης, αποκάλυψε πως ο Βασίλης Καρράς θα κάνει το καλοκαίρι και περιοδεία.

«Είναι καλά είναι στο στούντιο ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζεται για τις καινούριες του εμφανίσεις. Και μην ανησυχεί ο κόσμος, σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας. Το καλοκαίρι θα είναι κοντά μας, θα μας τρελάνει πάλι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Τρόμαξα να τον γνωρίσω» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε: «42 κιλά μείον. Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά από μία σειρά επεμβάσεων από τον προηγούμενο Νοέμβριο».

Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του
Χτες ο Χάρης Λεμπιδάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στο Twitter. «Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς!! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην ανάρτησή του με τον τραγουδιστή.

O τραγουδιστής τον περασμένο Μάρτιο νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Κρήτης λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Τελικά ο Βασίλης Καρράς υπεβλήθη σε χειρουργείο στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.