Γκάμπι Πετίτο: Βίντεο- ντοκουμέντο από τον άγριο καυγά με το φίλο της λίγο πριν θάνατο της (Vid)

Γκάμπι Πετίτο: Βίντεο- ντοκουμέντο από τον άγριο καυγά με το φίλο της λίγο πριν θάνατο της (Vid)

Η Πετίτο ταξίδευε οδικώς με τον φίλο της, Μπράιαν Λόντρι προς διάφορες δυτικές πολιτείες.

Η υπόθεση εξαφάνισης της Γκάμπι Πετίτο πήρε τραγική τροπή όταν η αστυνομία βρήκε ανθρώπινα λείψανα κατά την αναζήτησή της, με τους αξιωματούχους να προσπαθούν έκτοτε να εξακριβώσουν το εάν η ανακάλυψη αυτή θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι συνέβη στην 22χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κομητεία του Τέτον, που μεταδίδει το CNN, επιδίωξη των αρχών είναι να διακριβωθεί η ταυτότητα των λειψάνων μέσω φωτογραφιών, προσωπικής ταυτότητας ή DNA.

Η Πετίτο ταξίδευε με τον αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λόντρι, οδικώς προς διάφορες δυτικές πολιτείες.

Ο Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι του στο Nορθ Πορτ της Φλόριντα, χωρίς αυτήν την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία, και η οικογένειά της ανέφερε ότι αγνοείται στις 11 Σεπτεμβρίου.

Οι δυο τους ξεκίνησαν το οδικό τους ταξίδι τον Ιούνιο, σχεδιάζοντας να επισκεφθούν τα εθνικά πάρκα των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής της αστυνομίας του Βόρειου Λιμανιού, Τοντ Γκάρρισον.

Η κοπέλα ήταν ενθουσιασμένη για το ταξίδι τους αναρτώνοντας στιγμιότυπα στα κοινωνικά μέσα, είπε. «Διατηρούσε τακτική επαφή με τα μέλη της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, ωστόσο η επικοινωνία σταμάτησε απότομα περί τα τέλη Αυγούστου», πρόσθεσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι φαίνεται να απασχόλησε στο Μοάβ της Γιούτα, στις 12 Αυγούστου, τις τοπικές αρχές οι οποίς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ περιέγραψαν ότι «είχαν κάποιο είδος διαμάχης».