Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου

Κόκκινος συναγερμός: Τα αποτελέσματα της κρυφής δημοσκόπησης που έχει στα χέρια του το Μαξίμου

Πότε θα ανακοινωθούν οι εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία στοιχεία από μετρήσεις, ειδικά στα λεγόμενα focus group, που φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι η ΝΔ έχει σταματήσει πλέον να καταγράφει απώλειες, εξισορροπώντας τα ποσοστά της σε επίπεδα που της επιτρέπουν, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν, να διατηρεί μια καθαρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν κατορθώνει να κερδίσει από τη δυσαρέσκεια των πολιτών. Η μετακίνηση των ψηφοφόρων στη συντριπτική τους πλειοψηφία στην «γκρίζα ζώνη» των αναποφάσιστων επιτρέπει στους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να αισιοδοξούν ότι μπορεί να υπάρξει επανασυσπείρωση εφόσον τους παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο ριζικής αλλαγής των κρατικών δομών που υστερούν και λειτουργούν ως τροχοπέδη για την πρόοδο της χώρας.

Κοντά στο Πάσχα η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών

Οι δημοσκοπήσεις που θα διεξαχθούν στις αρχές Απριλίου θα δώσουν πιο σαφή εικόνα για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην κοινωνία και τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος, όπως εκτιμούν δημοσκόποι και πολιτικοί αναλυτές.

Κοντά στο Πάσχα αναμένεται να αποσαφηνίσει ο πρωθυπουργός τις προθέσεις του για την ημερομηνία των εκλογών, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος(Mega). Επικρατέστερη ημερομηνία παραμένει η 21η Μαΐου και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί ο σχεδιασμός για εκλογές την άνοιξη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.