Αιχμηρή απάντηση Μπισμπίκη για τη σχέση του με Βανδή

Αιχμηρή απάντηση Μπισμπίκη για τη σχέση του με Βανδή

«Όποτε μου καυλ@σει να κάνω κάτι, θα το κάνω»

Έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων το τελευταίο διάστημα, λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, την οποία δεν διστάζει να διαφημίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ανά πάσα στιγμή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος ερωτεύτηκε και… έχει φροντίσει να το μάθει όλη η Ελλάδα. Κυρίως με τις «εισβολές» του στην πίστα, ενώ η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει και τα καυτά φιλιά τους μπροστά στους θαμώνες ενός κατάμεστου (τις περισσότερες φορές) μαγαζιού, οι οποίοι πληρώνουν για να δουν την τραγουδίστρια να ερμηνεύει.

Ο ηθοποιός, μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην απαντήσει σε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει για τις πράξεις. Φαίνεται όμως πως αυτή η περίοδος «σιωπής» τελείωσε για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός εστιάζει τις απαντήσεις του στην ελευθερία έκφρασης, λέγοντας με γλαφυρό τρόπο «όποτε μου κ@υλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω».

«Όποτε μου καυλ@σει να κάνω κάτι θα το κάνω»

«Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνησή μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούν τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, πώς χορεύω ή πόσω χρονώ είναι η Δέσποινα» είπε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Και εκεί απογοητεύεσαι και από ανθρώπους που υποτίθεται ότι πιστεύουν στη διαφορετικότητα, που θέλουν να ανοίξει το πράγμα, ασχολούνται με το #MeToo και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά ξαφνικά στοχοποιούν με τρόπο ρατσιστικό έναν άνθρωπο. Γιατί έπαιξαν πολλές εκφράσεις και αναρωτιέσαι: Τελικά κάνουμε βήματα μπροστά ή είναι όλα για το θεαθήναι; Γίνεται κάτι επί της ουσίας ή είναι όλα μόδα; Το #MeToo είναι μόδα ή θα αφήσει αποτύπωμα;» συμπλήρωσε.

«Ε προφανώς. Δεν είναι σαν να έχω γίνει ένας τύπος σελέμπριτι; Κάπως έτσι δεν με παρουσιάζουν; Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου καυλώσει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δεν θα πιω, δεν θα καπνίσω, δεν θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ, δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;» κατέληξε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.