Ώρα Παύλου Χαϊκάλη…

Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης και έχασε 23 κιλά

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά την προφυλάκισή του όμως κι ο φάκελος του Παύλου Χαϊκάλη δεν έχει κλείσει ακόμα.

Στα πλαίσια του ελληνικού #MeToo ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης έχουν προφυλακιστεί για εγκλήματα σεξoυαλικού χαρακτήρα. Τι συμβαίνει όμως με τον Παύλο Χαϊκάλη;

Ώρα Παύλου Χαϊκάλη…
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

Σε βάρος του γνωστού ηθοποιού υπάρχουν τουλάχιστον 4 καταγγελίες με τον ίδιο να καλείται να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ. Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, θέλει τόσο τον ίδιο όσο και τον Γιώργο Κιμούλη να περνούν ένα εξαιρετικά δύσκολο φθινόπωρο, καθώς οι δικές τους υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Ο κ. Χαϊκάλης επιμένει ότι η δική του περίπτωση δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση Φιλιππίδη, όμως είναι βέβαιο ότι ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η συνέχεια και αν θα υπάρχει η όχι παρέμβαση της δικαιοσύνης, καθώς τώρα ουσιαστικά ανοίγει ο φάκελος και αρχίζει η έρευνα σε βάθος με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Νομικοί κύκλοι πάντως σημειώνουν ότι όλα είναι ανοιχτά στη συγκεκριμένη υπόθεση, ακόμα και το ενδεχόμενο εκπλήξεων και μεγάλων ανατροπών.

«Εμμονές» Φιλιππίδη

Την ίδια ώρα ως θύμα εμμονικών γυναικών, επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του, ο Πέτρος Φιλιππίδης, απορρίτοντας το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός, που κατηγορείται για το αδίκημα του βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού, απολογήθηκε στις 27 Ιουλίου, κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας.

Ειδικότερα την πρώτη καταγγέλουσα για το αδίκημα του βιασμού, ο προφυλακισμένος ηθοποιός την χαρακτηρίζει «εμμονική», προσθέτοντας ότι τον ενοχλούσε συνεχώς. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι κόρη ηθοποιού με την οποία είχε συνεργαστεί από το 2004 εως το 2010 σε δύο παραστάσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.