Συλλαμβάνεται ο Ντόναλντ Τραμπ…

Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για το χρίσμα: «Άλλα έξι χρόνια καραγκιοζιλίκια Τραμπ, θα κάνουν κακό στις ΗΠΑ»

Οι... μαύρες ημέρες του πρώην προέδρου

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Facebook, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ενημέρωσε μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που έχει δημιουργήσει, του Truth Social, πως αναμένεται να… συλληφθεί την ερχόμενη Τρίτη και ζητά από τους υποστηρικτές του να βγουν στους δρόμους!

Συγκεκριμένα, η υπόθεση που φαίνεται πως «καίει» τον Ντόναλντ Τραμπ είναι αυτή της Στόρμι Ντάνιελς καθώς περισσότερα από έξι χρόνια αφότου οι δικηγόροι του φέρεται να πλήρωσαν την πορνοστάρ για να τηρήσει σιγή ιχθύος για τις σχέσεις που είχαν, εισαγγελείς της Νέας Υόρκης εξετάζουν εάν θα έπρεπε να απαγγελθούν κατηγορίες.

Συλλαμβάνεται ο Ντόναλντ Τραμπ…

Ο Τραμπ υποστήριξε στον λογαριασμό του στο Truth Social ότι το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν θα τον συλλάβει την Τρίτη για τις εν λόγω κατηγορίες. Τους χαρακτήρισε «διεφθαρμένους και άκρως πολιτικοποιημένους», αποκαλώντας την υποτιθέμενη πληρωμή χρημάτων «παλιό και πλήρως απομυθοποιημένο παραμύθι».

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος για το Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2024 προσκλήθηκε να καταθέσει ενώπιον μιας μεγάλης κριτικής επιτροπής του Μανχάταν, με τον επί χρόνια συνεργάτη και πρώην δικηγόρο του Μάικλ Κοέν να καταθέτει τη Δευτέρα (20/3)

Ο Τραμπ επέμεινε και πάλι ότι δεν είχε διαπράξει κανένα έγκλημα και υπενθύμισε στους οπαδούς του ότι η εκστρατεία εναντίον του είχε χρηματοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον φιλελεύθερο δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος. Καλεί μάλιστα τους οπαδούς του να τον στηρίξουν για να «πάρουν πίσω το έθνος». Εάν οι ισχυρισμοί του Τραμπ είναι αληθινοί, θα γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.