Μετά τις δημοσκοπήσεις-σοκ για την κυβέρνηση: Αυτό είναι το μεγάλο άγχος του Τσίπρα

Έβαλε το δερμάτινο και πήγε για ποτάκια ο Αλέξης Τσίπρας (pic)

Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ;

Μεγάλες απώλειες εμφανίζει η κυβέρνηση της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα με 57 νεκρούς στα Τέμπη. Η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ ανερχόταν σε δέκα μονάδες και πλέον έχει μειωθεί αισθητά, φθάνοντας σε περιπτώσεις τα όρια του στατιστικού λάθους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στα ποσοστά του που δεν φάνηκαν να ανεβαίνουν προς τα επάνω παρά τις απώλειες στο κυβερνών κόμμα. Ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως λόγω των εξελίξεων έχει αγχωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας σε συζητήσεις εμφανίζεται αγχωμένος για το κατά πόσο το κόμμα του θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απώλειες του κυβερνώντος κόμματος, να αντιστρέψει το κλίμα υπέρ του και κυρίως να κερδίσει και τους νέους ανθρώπους.

«Υπήρχε συγκλονιστική συμμετοχή νέων ανθρώπων που στέκονται αρνητικά όμως έναντι του πολιτικού συστήματος ευρύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά κεντρικός παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η συζήτηση τόσο μαζί του όσο και με άλλα κεντρικά στελέχη είναι κατά πόσο μπορεί να είναι θελκτική η αξιωματική αντιπολίτευση σε αυτό το κοινό.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.