«Γελάν και τα κουδούνια. Ποιο αδίκημα διέπραξε;»: Αυτός είναι ο μοναδικός πολιτικός που στηρίζει δημόσια τον Μπογδάνο

Παντρεύεται ξανά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος!

Σάλος προκλήθηκε από τη δημοσίευση λίστας με τα ονόματα παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγείο. Αυτή η ενέργεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνο προκάλεσε και την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σάλος προκλήθηκε από τη δημοσίευση λίστας με τα ονόματα παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγείο. Αυτή η ενέργεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσε και την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι αντιδράσεις για τη λίστα με τα ονόματα ήταν μεγάλες, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προειδοποίησε τον βουλευτή της ΝΔ πως την επόμενη φορά θα πάρει «κόκκινη κάρτα». «Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος, ήταν μια πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της Παράταξής μας. Ήταν ένα λάθος, που ο ίδιος αναγνώρισε μεν, απολογούμενος για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε στοιχεία παιδιών, που είχαν δημοσιοποιηθεί. Ωστόσο, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Και ενώ η ενέργεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου καταδικάστηκε από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, υπήρξαν κάποιοι που στάθηκαν στο πλευρό του. Ένας από αυτούς είναι ο Θάνος Τζήμερος ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter  αναφέρει: «Περιμένω η εισαγγελική έρευνα να βρει ποιο αδίκημα διαπράττεις όταν φωτογραφίζεις και δημοσιοποιείς μια λίστα ονομάτων (είναι προσωπικό δεδομένο το όνομα;) που είναι αναρτημένη σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ στα κάγκελα της αυλόπορτας του σχολείου. Θα γελάν και τα κουδούνια στην έδρα. #Μπογδανος».