Η τελευταία δημοσκόπηση το επιβεβαιώνει: Δυστυχώς, είναι αλήθεια…

Η τελευταία δημοσκόπηση το επιβεβαιώνει: Δυστυχώς, είναι αλήθεια…

Αρνητική εξέλιξη...

Ακόμα μία δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε με αφορμή την απώλεια ψήφων που παρουσιάζουν τα μεγάλα κόμματα μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη με 57 νεκρούς.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα έγινε μεταξύ 7 και 13 Μαρτίου σε 1.201 άτομα, και περιλαμβάνει προφανώς και την οργή του κόσμου για την τραγωδία με τους 57 νεκρούς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση αυτή, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 26,3%, χάνοντας περίπου 4 μονάδες σε σύγκριση με την έρευνα του Φεβρουαρίου (ήταν στο 30,2%).

Είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που το κυβερνών κόμμα εμφανίζει τόσο χαμηλά ποσοστά, καθώς φαίνεται ότι «πληρώνει» τα όσα έγιναν και οδήγησαν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Η ίδια έρευνα, ωστόσο, έρχεται να δείξει και την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να καρπωθεί αυτές τις απώλειες της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ποσοστό 20,5%, από 22,5% τον Φεβρουάριο, χάνει δηλαδή 2 ποσοστιαίες μονάδες. Η διαφορά των δύο βρίσκεται στις 5,8 μονάδες.

Η τελευταία δημοσκόπηση το επιβεβαιώνει: Δυστυχώς, είναι αλήθεια…

Στη δημοσκόπηση υπάρχει ένα ιδιαίτερα αρνητικό εύρημα. Οι «Ελληνες» του Ηλία Κασιδιάρη μετά την τραγωδία των Τεμπών εμφανίζονται με αυξημένα ποσοστά άνω του 3% να μπαίνουν στη Βουλή. Παρά το γεγονός ότι πέρασαν λίγα χρόνια από τα τάγματα εφόδου και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που είχαν ως αποτέλεσμα την καταδίκη των μελών της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», πολίτες εμφανίζονται στις δημοσκοπήσεις θετικοί στο να δώσουν την ψήφο τους στον άνθρωπο που φέρει στο μπράτσο του τατουάζ με σβάστικα. Ωστόσο μένει να φανεί αν ο Αρειος Πάγος αποφασίσει αν οι «Ελληνες» του καταδικασμένου «διευθυντή» της Χρυσής Αυγής κατέβουν στις εκλογές.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.