Εκτός ελέγχου η Κατερίνα Καινούργιου

«Στόλισε» ανώνυμο στο twitter

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε να πέσει κάτω ακόμα ένα πικρόχολο σχόλιο που έκανε ανώνυμος χρήστης του Twitter για εκείνη.

Στην ανάρτηση, η παρουσιάστρια του Alpha χαρακτηρίζεται «πλαστική» ενώ σημειώνεται: «Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά, δίπλα στο κεράκι της τούρτας;».

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της αναδημοσίευσε το tweet και χωρίς να μασά τα λόγια έγραψε: «Όχι ρε γελοίε, δεν λιώνω εύκολα».

«Κατίνα, ανήθικη και τραγική»

Προ ημερών το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα απασχόλησε το πάνελ του Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στο επίμαχο περιστατικό που οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση του πρώην νικητή από το Survivor All Star, έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια για τη στάση που κράτησε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ» τονίζει η παρουσιάστρια.

«Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα» πρόσθεσε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική», τόνισε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.