Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα»

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα»

Για την εγγονή της, Λυδία, αλλά και το πόσο συχνά μπορεί να τη βλέπει μίλησε η μητέρα τού καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα, στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο γιαγιάδες διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Κράους με τη μητέρα του, για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Στο μεταξύ, τη λέξη “σύζυγος” αποφάσισαν να σβήσουν οι γονείς της Καρολάιν από την επιγραφή στο μνήμα της στην Αλόννησο, όπου πλέον αναφέρεται “Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη…”. Με αυτή την κίνηση, η οικογένεια της Καρολάιν θέλει να διαγράψει ό,τι συνδέει την κόρη τους με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κοπέλας.

Πάντως σημασία και για τις δύο οικογένειες φαίνεται πως έχει μόνο το μεγάλωμα μικρής Λυδίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.