«Για τους γονείς της είναι οριστικό»: Τι έδειξε το τεστ DNA της Πολωνής που λέει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

«Για τους γονείς της είναι οριστικό»: Τι έδειξε το τεστ DNA της Πολωνής που λέει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

Η 21χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

Η 21χρονη Τζούλια από την Πολωνία ισχυρίζεται πως είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚαν και έχει δώσει δείγμα DNA για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί τον Μάιο του 2007 στην Πορτογαλία.

Η Τζούλια, η οποία έχει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τρία διαφορετικά επίθετα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt, επιμένει στο Instagram και στο TikTok ότι μπορεί να είναι η Μαντλίν λόγω ομοιοτήτων στην ηλικία και την εμφάνισή τους. Ως αποτέλεσμα, έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους και στις δύο πλατφόρμες, κάνοντας αναρτήσεις στον λογαριασμό @iammadeleinemccann.

Η 21χρονη έχει υποβάλει δείγματα για τρεις διαφορετικές ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα σκιαγραφήσουν την αλληλουχία του DNA της, μαζί με ένα γενετικό τεστ τύπου «23andMe» για να διαπιστωθεί η καταγωγή της, είπε στο RadarOnline.com η ιδιωτική ερευνήτρια Φία Γιόχανσον .

«Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι είναι Βρετανίδα ή από αυτήν την περιοχή, τότε θα συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη Μαντλίν ΜακΚάν και θα επικοινωνήσουμε με τους ντετέκτιβ στην Πορτογαλία», είπε η Γιόχανσον, η οποία μετέφερε τη 21χρονη Τζούλια από την Πολωνία σε ένα ασφαλές σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μια σειρά απειλών για τη ζωή της.

«Έχουμε πολλά στοιχεία αυτή τη στιγμή που δείχνουν ότι η Τζούλια μεταφέρθηκε σίγουρα στην Πολωνία από άλλη χώρα από μια διεθνή ομάδα διακίνηση ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνα, αλλά η Τζούλια σίγουρα δεν είναι η βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία», δήλωσε η ερευνήτρια.

Είχε προφίλ σε «ροζ» ιστοσελίδες

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον – και ενισχύει την άποψη ότι η 21χρονη δεν είναι η Μαντλίν – είναι πως η Τζούλια ήταν πορνοστάρ και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες.

Αρκετοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό σε ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Εάν η καταγωγή της 21χρονη από την Πολωνία προέρχεται από την ίδια περιοχή με τους γονείς της Μαντλίν, Γκέρι και Κέιτ ΜακΚάν, η Γιόχανσον είπε ότι θα στείλει αμέσως την αλληλουχία DNA στους Πορτογάλους ερευνητές για σύγκριση


Η Τζούλια Γουέντελ – η οποία υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πολλά πράγματα από τα παιδικά της χρόνια – ανέφερε ότι οι γονείς της Μαντλίν έχουν συμφωνήσει να κάνουν τεστ DNA.

Η ομοιότητά της με την Μαντλίν

Άλλες λεπτομέρειες στους ισχυρισμούς της Τζούλια που έχουν τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν την προφανή ομοιότητά της με το μικρό παιδί.

Σε ένα βίντεο, η Τζούλια έδειξε σημάδια στο σώμα της που είναι παρόμοια με αυτά της Μάντι, προσθέτοντας βοηθητικά κόκκινους κύκλους για να αποδείξει τα λεγόμενά της.

«Για τους γονείς της είναι οριστικό»: Τι έδειξε το τεστ DNA της Πολωνής που λέει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

Μια άλλη εικόνα δίπλα-δίπλα, την οποία επικαλείται ως «τρανταχτή απόδειξη», δείχνει την παρόμοια δομή του προσώπου της.

Ίσως η πιο δυνατή φωτογραφία είναι αυτή που δείχνει την Τζούλια με ένα παρόμοιο ελάττωμα στο μάτι με αυτό που έχει και η Μάντι.

Στην περίπτωση της Μαντλίν, αυτό προκλήθηκε από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση κολοβώματος στο δεξί της μάτι, και η αστυνομία ήλπιζε εδώ και χρόνια ότι θα βοηθούσε στην αναγνώρισή της.

Η Τζούλια δήλωσε στους ακολούθους της ότι δεν ψάχνει για viral φήμη και «πιστεύει πραγματικά» ότι είναι η αγνοούμενη Maddie.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.