«Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι!»

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί τελικά η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.
«Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι!»

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η 35χρονη κοπέλα βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, της 36χρονης Έφης, Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε κατά τη διάρκεια της δίκης μετατροπή του κατηγορητηρίου. Όπως ανέφερε σε τοποθέτησή του στο δικαστήριο η 36χρονη ομολογεί την πράξη της πλην όμως ζητά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, προκειμένου να παρασταθεί στη δίκη της 36χρονης Έφης, που τον περασμένο Μάιο της επιτέθηκε εκτοξεύοντας της βιτριόλι. Η Ιωάννα φορούσε ένα καπέλο και την ειδική μάσκα λόγω των τραυμάτων της. Έξω από το δικαστήριο την περίμενε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος της φώναζε “μπράβο” και τη χειροκροτούσαν. Πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σε γραπτή δήλωσή της ενημέρωση ότι θα εμφανιστεί σε μετέπειτα στάδιο της δίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ