Μικρούτσικος έναντι Πορτοσάλτε: Δυναμική επιστροφή στα πλατό

Μικρούτσικος έναντι Πορτοσάλτε: Δυναμική επιστροφή στα πλατό

Τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Με ένα άγριο ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε συνόδευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την επιστροφή του στο πλατό της τηλεόρασης, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιτέθηκε κατά του Πορτοσάλτε εξαιτίας των όσων είπε ο τελευταίος σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, αφού υποστήριξε πως «τα δυστυχήματα είναι… θυσίες για να βελτιωθούμε».

Χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και χωρίς να μασάει τα λόγια του, έδειξε περίτρανα την οργή του κατά του «ανεπίτρεπτου, ανυπόστατου και ανιστόρητου» όπως τον αποκάλεσε.

«Πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια»
«Έχω μία πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη, γιατί τα πάγια συμφέροντα θέλουν να τους καθυποτάξουν. Για μένα το Watergate είναι αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφων κόντρα στην CIA και τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν τόσοι διαπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο, τόσοι κερατάδες που είσαι αναγκασμένος να διαχωρίζεις τη θέση σου. Yπάρχουν τόσοι κερατάδες που πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια. Δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικούτσικος μετά την επιστροφή του στο Super Κατερίνα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.