Τέμπη: Ο Πορτοσάλτε… ξαναχτυπά και τα βάζει με τους οπαδούς Ολυμπιακού-ΑΕΚ

Αναβολή στη δίκη Ζάκ Κωστόπουλου: Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε που ξεσήκωσε αντιδράσεις

«Εγώ ως ΑΕΚτζης το θέτω στην διοίκηση»

Ενα τεράστιο πανό που είχαν κρεμάσει χθες (και) στο γήπεδο της ΑΕΚ, ενόχλησε τον Αρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έβαλλε κατά των οπαδών της Ενωσης, όπως και κατά αυτών του Ολυμπιακού που είχαν αναρτήσει ένα αντίστοιχο στο ΣΕΦ και στα οποία γίνεται αναφορά στα Τέμπη και σε όσους θεωρούν οι οπαδοί υπεύθυνους για την εθνική τραγωδία κι όχι μόνο.


Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε για τα πανό που υπάρχουν στα γήπεδα στα τελευταία ματς, τα οποία στην πλειονότητά τους αναφέρονται στην τραγωδία των Τεμπών ότι «θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όταν χάνουμε να το λέμε. Αλλά, το ματς αυτό έπρεπε να ξεκινήσει χθες; Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, πουθενά, λογιζόμαστε Ευρώπη, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα. Το είδα και στο ΣΕΦ προχτές, αφορούσε εμένα. Λέω ότι, σε κανέναν ευρωπαϊκό κράτος δεν σφυρίζει ο διαιτητής, αν δεν κατέβουν τα κουρέλια. Πουθενά δεν υψώνεται γιατί υπάρχουν σοβαροί θεσμοί.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε σοβαρούς θεσμούς δυστυχώς. Ούτε η αθλητική Δικαιοσύνη, πρώτα απ’ όλα το υπουργείο Αθλητισμού. Χτες βγήκε ο Ιταλός διαιτητής, βλέπει κάτι κουρέλια, δεν πρέπει να πει “τι λέει ρε φίλε εδώ;”. Να του πει κάποιος και να μην αρχίσει το ματς. Δεν το λέω επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός. Εγώ ως ΑΕΚτζης το θέτω στην διοίκηση. Οπως και για το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.