«Έψαχνε κάποιον έμπειρο…»: Η εκδοχή του Φιλιππίδη για την ηθοποιό που ξεπέρασε κάθε όριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έχει δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται από τις τρεις γυναίκες συναδέλφους του. 
«Έψαχνε κάποιον έμπειρο…»: Η εκδοχή του Φιλιππίδη για την ηθοποιό που ξεπέρασε κάθε όριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης. Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Φιλιππίδη είναι το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στο αίτημα που έκανε για να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι». 

Ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έχει δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται από τις τρεις γυναίκες συναδέλφους του.

Με τα υπομνήματα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο ηθοποιός, και τα οποία αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στη δικαστική λειτουργό αρνείται τα πάντα.

Μία από τις γυναίκες υποστηρίζει πως αποπειράθηκε να τη βιάσει το 2010 στο θέατρο «Μουσούρη». Ισχυρίστηκε ότι υπέστη άγρια σεξουαλική επίθεση και στην προσπάθειά της να γλιτώσει τραυματίστηκε.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ισχυρίστηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να αναζητήσει μια πιθανή αντικαταστάτρια ηθοποιού και συναντήθηκε με την καταγγέλλουσα όταν ένας δικηγόρος κοινός γνωστός τους του μίλησε για εκείνη, αναφέροντάς του ότι του στέλνει το βιογραφικό της «ανιψιάς του».

Στη συνέχεια, όπως λέει, προσκάλεσε την κοπέλα στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση και μετά το τέλος αυτής την κάλεσε στο καμαρίνι του για να του πει τις εντυπώσεις της. Η ανακρίτρια ρώτησε τον κατηγορούμενο για ποιο λόγο ήθελε τη γνώμη μιας νέας ηθοποιού την οποία δεν γνώριζε καν και ο κατηγορούμενος απάντησε. «Ηταν μια παρόρμηση, δεν θα μου έλεγε κάτι κακό αφού ερχόταν να πάρει μια δουλειά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φιλιππίδης είπε πως η ομορφιά της κοπέλας τον μαγνήτισε και έκανε λόγο για συναινετικές σεξουαλικές συνευρέσεις μαζί της μέσα στο θέατρο. Υποστήριξε ότι μετά την ερωτική συνεύρεση η καταγγέλουσα τον ρώτησε τι θα γίνει με τον ρόλο της και εκείνος της απάντησε ότι δεν θα χρειαστεί να παίξει στην παράσταση διότι η ηθοποιός που είχε μέχρι τότε τον ρόλο δεν θα αποχωρούσε. Σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη στάση της προκύπτει ότι «έψαχνε κάποιον πιο έμπειρο ηθοποιό-σκηνοθέτη για να “κρεμαστεί”, να βοηθηθεί επαγγελματικά και επέλεξε εμένα. Πλην, όμως, οι ελπίδες της δεν ευοδώθηκαν και κατέρρευσε ο κόσμος της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ