Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού

Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού

Από τα 169 διαμερίσματα, οι υπογραφές έχουν πέσει για τα 127 και ο πρόεδρος ΠΑΕ θα γίνει κάτοικος Ελληνικού

Ο ουρανοξύστης Marina Tower χτίζεται στο Ελληνικό. Με ύψος 200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, θα διαθέτει 200 διαμερίσματα σε 45 ορόφους. Με την ολοκλήρωσή του θα είναι το ψηλότερο κτήριο στην Ελλάδα και ένα από τα συνολικά έξι ψηλά κτήρια που θα ανεγερθούν στο Ελληνικό.

Ηδη έχουν αγοραστεί τα πρώτα πανάκριβα διαμερίσματα και ένας από τους κατοίκους θα είναι ο πρόεδρος ομάδας. Σύμφωνα με το mononews.gr, ο Θόδωρος Καρυπίδης της ΠΑΕ Αρης αναμένεται να κατοικήσει στο Ελληνικό αφού αγόρασε διαμέρισμα στον ουρανοξύστη.

Μεταξύ άλλων το εν λόγω άρθρο σημειώνει: «Παράλληλα με τα θεμέλια του ουρανοξύστη κατοικιών μπαίνουν τα καλής γειτνίασης των ενοίκων του πύργου κατοικιών του Ελληνικού. Αυτό μαρτυρά η παρουσίαση των διαμερισμάτων του Marina Tower που διοργάνωσε η Lamda, όπου έδωσαν το παρών γνωστά ονόματα του επιχειρείν και ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του ουρανοξύστη. Στα ονόματα έκπληξη συγκαταλέγονται ο Θόδωρος Καρυπίδης, ποδοσφαιρικός παράγοντας της Θεσσαλονίκης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης (πρώην ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της βόρειας Ελλάδας, μεταξύ άλλων)».

«Πάντως, η μετακόμιση των παραπάνω και των υπόλοιπων ιδιοκτητών των διαμερισμάτων δεν αναμένεται πριν από το δεύτερο τρίμηνο του 2026, δηλαδή σε τρία χρόνια από σήμερα, επομένως η παρουσίαση φέρεται να βασίστηκε στα σχέδια του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners. Αυτό που θα ολοκληρωθεί σύντομα είναι η θεμελίωση του πύργου των 200 μέτρων – αναμένεται έως τον Μάιο –, αφού έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο πάσσαλοι 55 μέτρων στο εργοτάξιο. Η φάση της κατασκευής έχει ήδη ανατεθεί στην κοινοπραξία της Intrakat με τη γαλλική Bouygues, η οποία είχε επιλεγεί και ως σύμβουλος, με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI). Τα έσοδα από τις πωλήσεις διαμερισμάτων στον πράσινο πύργο κατοικιών θα φτάσουν τα 620 εκατομμύρια, ενώ οι προκαταβολές θα σημάνουν και την επιστροφή στα κέρδη για την εισηγμένη εντός της φετινής οικονομικής χρήσης», αναφέρει το δημοσίευμα.

Από τα 169 διαμερίσματα, οι υπογραφές έχουν πέσει για τα 127 και δεδομένου ότι εισπράττεται 20% του τιμήματος και ακόμα 27 έχουν δοθεί προκαταβολές, έχουν μπει στα ταμεία 79 εκατομμύρια.

Οπως φαίνεται ο Θόδωρος Καρυπίδης από τη Γλυφάδα όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια, θα έχει και μία ακόμη οικία, στον γειτονικό Δήμο του Ελληνικού. Συνεπώς θα παραμένει κάτοικος της παραλιακής οδού στη Νότια Αττική.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το πολυτελέστατο κτήριο στο οποίο ο κ. Καρυπίδης αγόρασε διαμέρισμα:

Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού Τίναξε την μπάνκα: Αυτός ο πρόεδρος ομάδας Superleague απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη του Ελληνικού

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.