«Κάτι luben, κάτι Κανάκηδες»: Το βίντεο – απάντηση του luben σε Πορτοσάλτε-Χιώτη ζεματάει (Vid)

«Πρέπει να το κόψουμε»: Στην αντεπίθεση ο Πορτοσάλτε μετά το σφυροκόπημα Κανάκη

«Πληρωμένες» απαντήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη

Με τη μουσική υπόκρουση του «My Immortal» και τα δικά τους λόγια αποφάσισε να απαντήσει το luben στον Αρη Πορτοσάλτε και τον Βασίλη Χιώτη αναφορικά με τις τοποθετήσεις τους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Εμένα με πυροβολούν τρεις μέρες τώρα. Το τι κατάρα έχω ακούσει δεν περιγράφεται. Τι είπα;» ακούγεται στην αρχή του βίντεο ο Αρης Πορτοσάλτε για να πάρει… πληρωμένη απάντηση με τα δικά του λόγια που ήταν τα εξής: «όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς».

Στη συνέχεια απεικονίζεται ο Παύλος Τσίμας να λέει: «ο θάνατός τους δεν πήγε εντελώς χαμένος, ίσως αποτελέσει σημείο τομής για να αποκτήσει η Ελλάδα σωστός σιδηρόδρομους»!

Επειτα ο Βασίλης Χιώτης… εκφράζει το παράπονό του: «εμένα με βαράνε ρε Νότη ξέρεις γιατί είπα; Γιατί είπα ότι είναι παρήγορο που μετά από αυτή την τραγωδία τουλάχιστον τα ασθενοφόρα πήγα στην ώρα τους. Που λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός και δεν ήταν οι τραυματίες μέσα στα χωράφια». Ωστόσο πήρε και αυτός… πληρωμένη απάντηση με τα δικά του λόγια, αφού είπε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ: «Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε. Αν η κυβέρνηση έχει μία πιθανότητα να αντισταθμίσει το πολιτικό κόστος που σίγουρα θα έχει είναι ακριβώς αυτό: να συγκριθεί με προηγούμενες κυβερνήσεις. Να βάλει και αυτό το δίλλημα στις εκλογές και να πει κοιτάξτε πως το διαχειριστήκαμε εμείς και οι άλλοι».

«Κυνήγησαν δημοσιογράφους ο Πολάκης. Μετά κάτι luben, μετά κάτι Κανάκηδες. Η ΕΣΗΕΑ που είναι;» ακούγεται να λέει ο Βασίλης Χιώτης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.