Ράδιο Αρβύλα: Σταθερή στη θέση της για τον Κανάκη η Έλενα Ακρίτα

Πυρά κι εντός ΑΝΤ1: Ποιον δημοσιογράφο του σταθμού κονιορτοποίησε ο Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα
Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν αλλά η εκπομπή δεν έχει σατιρική διάθεση

Η επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα βρέθηκε στην κορυφή του σχολιασμού στα social media. Η παρέα του Αντώνη Κανάκη επέστρεψε μετά από ημέρες απουσίας ως ένδειξη πένθους για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν αλλά η εκπομπή δεν έχει σατιρική διάθεση. Ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε ότι από εδώ και έπειτα η σκαλέτα δεν θα έχει την ίδια μορφή καθώς θέλουν απλά να συζητήσουν όλα όσα σκέφτονταν αυτές τις ημέρες βλέποντας το τραγικό δυστύχημα και τη συμφορά που άφησε πίσω του.

Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης δεν δίστασε να «επιτεθεί» με χαρακτηρισμούς, μη τηλεοπτικούς, σε δημοσιογράφους και πολιτικούς. «Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον εκθειάσουν αλλά και κάποιοι του επιτέθηκαν. Ενας από αυτούς που στήριξαν τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα ήταν η Ελενα Ακρίτα η οποία δεν δίστασε να τους πει «μπράβο» γιατί «είπατε αυτά που σκεφτόμαστε, είπατε αυτά που αισθανόμαστε». Ολόκληρη η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα:

«Μπράβο #Ράδιο_Αρβύλα. Μπράβο Αντώνη, μπράβο Γιάννης, μπράβο Χρηστο! Παρόντες πριν 15 χρόνια με τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, παρόντες κι απόψε με τα Τέμπη. Είπατε αυτά που σκεφτόμαστε, είπατε αυτά που αισθανόμαστε. Ετσι. Σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις. Να μην τις παίρνει ο άνεμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version