«Δεν σας ξεπλένει τίποτα»: Δημοσιογράφος μιλά για απειλές και προαναγγέλλει αποκαλύψεις για τα Τέμπη 

Τέμπη: Τι συνέβη λεπτά πριν τη σύγκρουση - Η ατάκα «προφητεία» 

«Απειλούν κόσμο να μη μιλήσει»

«Πόνεσε η καρδιά μας, νιώθουμε και το δράμα αυτών των ανθρώπων. Θα ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση» είπε η Ανθή Βούλγαρη φανερά συγκινημένη μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τη γιαγιά της Φραντζέσκας, ένα από τα παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Νωρίτερα, στην αρχή της εκπομπής «Κοινωνία Ωρα Mega» η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές μετά τις αποφάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος των Τεμπών, να μην μιλήσουν για τις συνθήκες που επικρατούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.


«Ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα ανώτατο στέλεχος του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Χθες βγήκε ο σταθμάρχης Θεσσαλονίκης κι έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια. Και σε αυτό το σημείο να πω κάτι, έμαθα ότι απειλούν τον κόσμο να μη μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας γιατί τώρα δεν σας ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία ατράνταχτα. Αφήστε τον κόσμο να μιλήσει», είπε οργισμένη η Ανθή Βουλγάρη.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.