Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε: Άγριο σφυροκόπημα Καρανίκα στο Ράδιο Αρβύλα

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε: Άγριο σφυροκόπημα Καρανίκα στο Ράδιο Αρβύλα

Τα έκανε... πλακάκια με τον Αδωνι

Σάλο έχει προκαλέσει η στήριξη του Νίκου Καρανίκα στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιτέθηκε στους Ράδιο Αρβύλα μετά την εκπομπή «κόλαφο» για τα Τέμπη.

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα ήρθε κοντά με τον Αδωνι Γεωργιάδη μετά το project της θεραπευτικής κάνναβης… Και έκτοτε έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού του ενός προς τον άλλον, όπως φαίνεται και από τις δημόσιες δηλώσεις στήριξης.

Ο  Νίκος Καρανίκας μετά τη σύγκρουση Αδωνι – Κανάκη (που αφορμή είχε τον Πορτοσάλτε) πήρε θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» χωρίς φυσικά να αναφέρει πουθενά τον υπουργό Ανάπτυξης, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη εκπομπή αργά ή γρήγορα θα επιτεθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ!

«Σταματήστε να κάνετε διαφήμιση μια εκπομπή που – έτυχε στην γενική κατακραυγή για να μη βρεθεί εκτός κλίματος ή γιατί πράγματι συμπονάει- αποφάσισε να πει κάτι όχι καλό για τον Μητσοτάκη και την ΝΔ» έγραψε ο Νίκος Καρανίκας που τα έχει κάνει πλακάκια με τον Αδωνι και πρόσθεσε: «Το επόμενο που θα ειπωθεί από δαύτους είναι ότι όλοι φταίνε και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο χειρότερος. Σταματήστε να ενθουσιάζεστε και να συγκινείστε έτσι εύκολα, γιατί φανερώνει ότι δεν υπάρχει πολιτικό κριτήριο στα δύσκολα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.