Πέτρος Φιλιππίδης: «Να γίνει ό,τι έγινε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο»

Νέα καταγγελία για Π.Φ: «Αυvανιζόταν & φώναζε 'Πάρ' τον στο στόμα»

Ο Σπύρος Μπίμπιλας τάχθηκε κατά της απόφασης των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλουν ξανά παραγωγή στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Σπύρος Μπίμπιλας τάχθηκε κατά της απόφασης των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλουν ξανά παραγωγή στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Για εμάς και για τον κόσμο μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη», είπε πρόεδρος του ΣΕΗ στον ΑΝΤ1.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Να γίνει ό,τι έγινε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο»
QUIZY 4 δώρα, 4 νικητές: Σε αυτό το κουίζ των 10 απλών ερωτήσεων όσοι έχουν γνώσεις κερδίζουν! Εσύ;

«Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πώς έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί» συμπλήρωσε.

«Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν παίξει μαζί του»

Στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την απόφαση των καναλιών να απαγορεύσουν την προβολή των σίριαλ που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέρθηκε και ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε: «Από τα δικαιώματα των σήριαλ ζούμε. Επί 1,5 χρόνο δεν πληρωνόμουν και πήρα φέτος λεφτά από τα πνευματικά μας δικαιώματα. Είμαστε πολύ θυμωμένοι. Θα γίνουν λάθη. Θα ακουστούν λάθος πράγματα. Θα κατηγορηθούν λάθος άνθρωποι. Θα ειπωθούν πολύ εύκολα λόγια. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε, να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε εμείς τι έχουμε κάνει γι’ αυτό. Ήμασταν παρόντες στα θύματα και τους θύτες με αγάπη; Γιατί συνέβη όλο αυτό; Οφείλουμε να τιμωρήσουμε και τον πρότερο τους βίο, άρα και τον πρότερό μας βίο μαζί τους;».

«Όχι δεν τιμωρούνται έτσι τα πράγματα. Αν πρέπει να τιμωρηθεί είναι ο άνθρωπος που έχει διαπράξει το έγκλημα. Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που ήταν δίπλα. Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν παίξει σε ένα σήριαλ μαζί με τον Πέτρο ή τον Δημήτρη και δεν θα προβληθεί και δεν θα πάρουμε λεφτά. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έχουν υπάρξει στη ζωή μας αυτοί οι άνθρωποι. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις ένα καλλιτεχνικό έργο», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.