«Κάποιος πάτησε λάθος κουμπί. Ασχολίαστος!»: Ο τίτλος που έβγαλε απ’ τα ρούχα του τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ένα δημοσίευμα για... διαζύγιο που δημοσιεύτηκε σε ηλεκτρονικό μέσο εκνεύρισε τον Νίκο Χατζηνικολάου που απάντησε με «καρφιά».
Το αιχμηρό σχόλιο Χατζηνικολάου για τα χρήματα του «Μένουμε σπίτι» και τον…Ευαγγελάτο

Ένα δημοσίευμα για… διαζύγιο που δημοσιεύτηκε σε ηλεκτρονικό μέσο εκνεύρισε τον Νίκο Χατζηνικολάου που απάντησε με «καρφιά».

«Ένα… ξαφνικό διαζύγιο πριν από μερικούς μήνες ήρθε να ταράξει τα νερά για τον Νίκο Χατζηνικολάου, με το δημοσιογράφο να περνά δύσκολες ώρες εκείνη την περίοδο. Βεβαίως, η είδηση αφορά στο διαζύγιο στο ραδιόφωνο πριν από λίγο καιρό, καθώς από τη φετινή σεζόν ο Ι. Καλαμαρακης βρίσκεται και πάλι στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού», ανέφερε το δημοσίευμα του in.gr.

H πρώτη αντίδραση ήρθε στο twitter από το e-tetRadio.gr που χαρακτήρισε το δημοσίευμα «γελοίο» και έκανε mention τον λογαριασμό του Νίκου Χατζηνικολάου. «Δεν είναι μόνο ο γελοίος τίτλος για τον @NChatzinikolaou που έβαλε το http://in.gr, είναι και το γεγονός ότι παρουσιάζουν σαν σημερινή μία είδηση του Μαρτίου! Ας βάλουν Real 97.8 αύριο το πρωί να ακούσουν τον Ιωσήφ Καλαμαράκη κανονικά…».


Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε το δημοσίευμα επισημαίνοντας πως «κάποιος πάτησε λάθος κουμπί! Ταξίδι στον χρόνο… Όσο για τον τίτλο τι να πω… Ασχολίαστος!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ