Πυρά κι εντός ΑΝΤ1: Ποιον δημοσιογράφο του σταθμού κονιορτοποίησε ο Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα

Πυρά κι εντός ΑΝΤ1: Ποιον δημοσιογράφο του σταθμού κονιορτοποίησε ο Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα

Την... διέλυσε

Οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν ένα διαφορετικό επεισόδιο εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη. Ηταν «καταπέλτης» προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την πολύνεκρη τραγωδία.

Ο Αντώνης Κανάκης… έριξε τα βέλη του και σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 με αφορμή την τοποθέτησή της για την τραγωδία στα Τέμπη. Στον ΑΝΤ1 η Μαρία Σαράφογλου υποστήριξε ότι δεν είχαν ενημερωθεί, τα ΜΜΕ και η ίδια, για τις καταγγελίες των σιδηροδρομικών σε σχέση με την έλλειψη μέτρων ασφαλείας. Ισχυρίζεται, δε, ότι αν ήξερε για τις καταγγελίες σχεδόν θα έπαιζαν κάθε μέρα πρώτο θέμα.

Ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή την τοποθέτηση της Μαρίας Σαράφογλου σχολίασε από το Ράδιο Αρβύλα: «Ετσι είναι όπως τα λέει ο άνθρωπος αγαπητή Μαρία. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει αυτό που λέμε ερευνητική δημοσιογραφία, που δεν αλιεύει πράγματα από την χαζοεπικαιρότητα που πουλάει. Εκτός από το ότι οι άνθρωποι αυτοί έκαναν όλες τις ενέργειες, έχουν στείλει εξώδικα, δελτία Τύπου, ενημερώσεις. Ζούμε σε μία χώρα όπου όποιος ενοχλεί ή τον αγνοούν σκόπιμα για να χαθεί στην άβυσσο ή τον απολύουν και τον αναγκάζουν να παραιτηθεί. Και σε σχέση με τη δημοσιογραφία, αν οι μηχανοδηγοί που έκαναν όλα αυτά τα πράγματα πήγαιναν στο Survivor θα τους βλέπαμε όλη μέρα στην ελληνική τηλεόραση στις δημοσιογραφικές εκπομπές και κάποιος θα ασχολιόταν μαζί τους. Αν κάποιο από αυτούς σκότωνε κάποιον θα ήταν σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Αλλά πουλάει αγαπητή μου Μαρία το δελτίο Τύπου για τα προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο; Δεν πουλάει. Οταν σκοτώνονται 100 άνθρωποι αρχίζει και πουλάει. Οσο τα κριτήρια επιλογής θεμάτων είναι αυτά, τουλάχιστον ας μην βάζουμε αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να χτυπάνε τα καμπανάκια. Το ότι κανένας δεν τους άκουσε και κανένας δεν τους έβγαλε στη δημοσιότητα δεν είναι δικό τους πρόβλημα. Είναι μια πραγματικότητα που θα έπρεπε να προβληματίζει τον δημοσιογραφικό κόσμο και το πώς λειτουργεί η δημοσιογραφία στην Ελλάδα». 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.