Ρεσιτάλ ή υπερβολές; Αυτό είναι το βίντεο των 90’’ για το οποίο αποθεώθηκε ο Μουτσινάς (Vid)

Ρεσιτάλ ή υπερβολές; Αυτό είναι το βίντεο των 90’’ για το οποίο αποθεώθηκε ο Μουτσινάς (Vid)

Ο παρουσιαστής... εξερράγη

Στο δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε κατά την έναρξη της εκπομπής του Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς, εκφράζοντας όσα σκέφτονται οι πολίτες τις τελευταίες μέρες, ενώ απευθύνθηκε και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τις πρώτες δηλώσεις του και το διάγγελμά του.

Ο παρουσιαστής αποθεώθηκε για την τοποθέτησή του από αρκετούς χρήστες των social media με την τοποθέτησή του για τον σταθμάρχη, την… «ατομική ευθύνη» αλλά και τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Εχει χαθεί πια το μέτρο, έχω αυτή την αίσθηση. Μας λένε ότι να ναι, τους κοιτάμε στα μάτια, υπάρχει πάντα μία συγγνώμη. Να φοβάσαι να βρέξει, να χιονίσει, να ταξιδέψεις, να αναπνεύσεις. Ολα αυτά σκάνε ένα ένα και στον εγκέφαλο τον δικό μου είναι “ρε παιδιά τι γίνεται, τι θα κάνουμε;”. Και μπορεί να μη γίνει τίποτα. Κατεβαίνουμε κάτω να κάνουμε συγκέντρωση, πέφτουν κροτίδες, πέφτουν δακρυγόνα. Λυπάμαι που το μεταφέρω έτσι. 

Παρ’ όλα αυτά κάτι πρέπει να γίνει. Είναι τόσο συχνά τα φαινόμενα ταραχής που συμβαίνουν, το ένα μετά το άλλο, που κάπως ξεχνιέται. Φοβάμαι ότι θα γίνει μία ημερομηνία μνήμης, όπως ήταν με τους μαθητές, τα Τέμπη είναι καταραμένα. Οχι ο κόσμος είναι αναίσθητος που δεν μπορεί να καταλάβει την ευθύνη. Ναι, ο σταθμάρχης έκανε λάθος, αλλά κάναμε focus: γιατί τον βάλανε, ηλικιωμένος, γκριζομάλλης, έξι μήνες. Ναι προφανώς με ρουσφέτι μπορεί να μπήκε, είναι πάρα πολλοί με ρουσφέτι.

Βγήκε ο πρωθυπουργός σαν να είναι κορωνοϊός, γιατί είναι ίδια φάτσα. Πρέπει να την αλλάξει ο επικοινωνιολόγος. Οτι και να συμβεί είναι ένα ίδιο πρόσωπο πολύ στεναχωρημένο. Αν δεν τον αντέχετε μπορείτε να παραιτηθείτε, όχι μόνο ο πρωθυπουργός, όλοι. Συμβαίνει συνεχώς. Γίνεται κάτι, κάποιος απολύεται, κάποιος παραιτείται για να γίνει όλο το εφέ. Ο άλλος παραιτήθηκε αλλά θα είναι πάλι στο ψηφοδέλτιο, δεν τα κατάφερε σε αυτό το υπουργείο, θα τα καταφέρει στο Τροφίμων. Και μετά ένας πρωθυπουργός περίλυπος, του δίνει και οδηγίες να έχει σκυμμένο κεφάλι και που να κοιτάει για να είναι στεναχωρημένος». 

Σε αυτό το σημείο ο Νίκος Μουτσινάς συγκινήθηκε και τον χειροκρότησαν για να συνεχίσει: «ρε φίλε μην λες θα τα βρούμε και η Δικαιοσύνη θα τρέξει. Δεν τρέχει καμία Δικαιοσύνη, μόνο εμείς το βλέπουμε; Δεν το έχει συνειδητοποιήσει, δεν του τα λένε; 

Ανθρώπινο, αλλά αφού υπάρχει το ανθρώπινο λάθος, δεν υπάρχει κάποιο πολιτικό κόστος, κάποια ευθύνη. Το έχουμε πάθει με αυτή την κυβέρνηση να ναι καλά ο άνθρωπος, για όλα φταίω εγώ: φταίω που μεταδίδω την κορώνα, φταίω που ανεβαίνω τα τρένα, φταίω που κάθομαι και ακούω πάμε και όπου βγει και δεν σηκώνομαι να τα κάψω όλα, φταίω που κατεβαίνω και μου πετάνε δακρυγόνα. Φταίω πια για όλα! Φταίω, φταίω εγώ. Αφού φταίω εγώ για όλα να μην φταίξω άλλη φορά όμως. Να κάνουμε κάτι να μην φταίξουμε…»

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.