«Άκομψα και χαμηλού επιπέδου»: Λάβρος ο Πρετεντέρης με το σίριαλ Στυλιανίδη

Μετά από το... σίριαλ με τον Ευάγγελο Αποστολάκη ο Χρήστος Στυλιανίδης που διετέλεσε Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη διαχείριση κρίσεων επιλέχτηκε για τη θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
«Σε διαλύει κυριολεκτικά»: Οι 3 συμβουλές του Πρετεντέρη μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό

Μετά από το… σίριαλ με τον Ευάγγελο Αποστολάκη ο Χρήστος Στυλιανίδης που διετέλεσε Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη διαχείριση κρίσεων επιλέχτηκε για τη θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε λόγο για «άκομψα» σχόλια περί εισαγωγής στελεχών.

«Άκομψο να μιλάμε για έναν Έλληνα Κύπριο ότι είναι εισαγόμενος ή μεταγραφή. Ο Έλληνας Κύπριος είναι Έλληνας και καλοδεχούμενους στην Ελλάδα», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.  Ο κ. Πρετεντέρης χαρακτήρισε «λάθος» τα όσα έγιναν με τον Ευάγγελο Αποστολάκη για το νέο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και μίλησε για «προσπάθεια διόρθωσης» από την πλευρά του Μαξίμου.

«Είναι ερώτημα γιατί δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Η λύση Στυλιανίδη υπήρχε από την αρχή και είναι να αναρωτιέται κανείς πως κατέληξαν στη λύση Αποστολάκη. Γιατί θα πρέπει να πάμε να αναζητήσουμε το δύσκολο, το περίεργο;», αναρωτήθηκε ο έμπειρος δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ