Βόμβα Μουτσινά On Air: Δεν έχει καμία θέση η εκπομπή

Βόμβα Μουτσινά On Air: Δεν έχει καμία θέση η εκπομπή

Τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Αμήχανος ξεκίνησε το Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς μετά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν είχε εκπομπή λόγω της επικαιρότητας, είπε στην έναρξη: «Καλησπέρα. Παύση ρε φίλε… Δεν ξέρω τώρα… Έχουν πέσει και οι ευχές στο κενό. Θα πω καλή εβδομάδα και αν πιάσει έπιασε. Εύχομαι να καταλαβαίνετε ότι η θέση είναι πολύ δυσάρεστη γιατί είναι μία εκπομπή που δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, είναι ένας χώρος εργασίας, το κανάλι –και το ευχαριστούμε πολύ – μας ενημέρωσε ότι δεν θα βγούμε για να μπορέσουν να ασχοληθούν με αυτό το γεγονός δημοσιογραφικά, όπως και θα έπρεπε. Και μπράβο τους.

Παρόλα αυτά, πρέπει να συνεχίσουμε, οφείλουμε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και δεν θέλουμε να το δείτε ότι είμαστε στην κοσμάρα μας. Πολύ απλά έχουμε έρθει στην εργασία μας και θα κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί. Όχι 100% γιατί δεν βοηθά η πραγματικότητα. Θα ασχοληθούμε λίγο με το θέμα, θέλω να πω 2-3 πράγματα και κρατιέμαι πάρα πολύ».

Η Βάνια δεν ήταν σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς ακολούθησε τη σκαλέτα της εκπομπής και σχολίασε τα θέματα με τα όποια ασχολείται το Καλό Μεσημεράκι.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.