Νέα μιντιακή κίνηση Μαρινάκη…

Μπορεί να μην έχει καν ανακοινωθεί το επίσημο όνομα του νέου ραδιοφωνικού σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως οι ενδείξεις ότι ετοιμάζει νέα κίνηση είναι εμφανείς!
Βαγγέλης Μαρινάκης: Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του

Η συχνότητα 104,6 (πρώην ΘΕΜΑ RADIO) εδώ και λίγες εβδομάδες μεταδίδει mainstream ελληνικές επιτυχίες, οι πρώτες μεταγραφές από τα αντίπαλα στρατόπεδα πραγματοποιήθηκαν και με την πολύτιμη συμβολή της διαφήμισης από το MEGA φαίνεται πως ένας δυνατός ραδιοφωνικός παίκτης ήρθε για να μείνει.

Η αρχή έγινε με την μεταγραφή της εκπομπής Mappes Show από τον Ρυθμό, κάτι που δεν ξένισε ιδιαίτερα λόγω της ταυτόχρονης μεταγραφής του Δημήτρη Ουγγαρέζου από τον ΑΝΤ1 στο MEGA.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και η Κατερίνα Ζαρίφη ανήκει ήδη στο δυναμικό του νέου σταθμού ενώ και μια «παλιά καραβάνα» του μέσου η Ναταλία Γερμανού ξεκινάει εκπομπές εντός του Σεπτεμβρίου.

Ενορχηστρωτής της όλης προσπάθειας ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ραδιόφωνο, ο Νίκος Νικολακόπουλος. Μεγάλοι αντίπαλοι στο είδος όπως ο Λάμψη, ο Σφαίρα, ο Δρόμος, ο Ρυθμός δείχνουν ήδη σημάδια αιφνιδιασμού.

Η ενασχόληση Μαρινάκη με τα media δείχνει να έχει σχεδιαστεί κατά γράμμα και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ