Το μεγάλο φαβορί του Bachelor: Αυτή είναι η εντυπωσιακή, ξανθιά 28χρονη που εντυπωσίασε τον Αλέξη Παππά (Pics)

Το μεγάλο φαβορί του Bachelor: Αυτή είναι η εντυπωσιακή, ξανθιά 28χρονη που εντυπωσίασε τον Αλέξη Παππά (Pics)

Θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι σχέσεων και έρωτα ξεκινάει στον ALPHA μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου της περασμένης σεζόν. Μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο έρχεται ο Αλέξης Παππάς να παίξει τον ρόλο του Bachelor και ήδη τα γυρίσματα στη βίλα του «Εργένη» βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο ALPHA μετά το πρώτο trailer πριν δύο ημέρες, το απόγευμα της Πέμπτης ανέβασε και το πρώτο εισαγωγικό trailer με τα κορίτσια του Bachelor που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Τα 21 κορίτσια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη μία και μοναδική θέση στο πλευρό του Bachelor, με τις προσπάθειες τους να ξεκινούν στη μεγάλη πρεμιέρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα φαβορί που ξεχώρισε ήδη και φαίνεται στο τρέιλερ των κοριτσιών είναι και η Κύπρια Έλενα, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και προσπαθεί να μπει στον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης.

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, με συμμετοχή σε εκπομπή πανελλαδικού καναλιού, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί και με το modeling.

Στην περυσινή σεζόν είχε δηλώσει συμμετοχή και στο ριάλιτι Big Brother. Η παραγωγή δεν την επέλεξε να μπει τελικά με την ίδια να ισχυρίζεται ότι είχε επιλεγεί να μπει και να ξεσπά.