«Έκανε προσπέραση πάνω στη στροφή»: Το ντοκουμέντο που δείχνει το μοιραίο λάθος του Mad Clip

Mad Clip

Ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο Mad Clip ίσως να έκανε κόντρες στην παραλιακή, ο οδηγός του μαύρου, δεξιοτίμονου, Audi R8 με τις κίτρινες πινακίδες εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αρχές

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος από το φρικτό τροχαίο που είχε ο Mad Clip. Και ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο Mad Clip ίσως να έκανε κόντρες στην παραλιακή, ο οδηγός του μαύρου, δεξιοτίμονου, Audi R8 με τις κίτρινες πινακίδες εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αρχές και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο μοιραίο τροχαίο.

Το πιθανότερο σενάριο, πάντως, παραμένει ο Mad Clip, που κινούνταν από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα επιστρέφοντας από γάμο φίλων του, είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αν έκανε κόντρες με κάποιον μένει να αποδειχθεί και από τα όσα προκύψουν από βίντεο και κάμερες κυκλοφορίας.

Ο Mad Clip «έτρεχε με τουλάχιστον 150 χλμ»

Μια πρώτη εκτίμηση για το πως έγινε το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Mad Clip περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. «Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία» είπε, αναφερόμενος στο βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει το αυτοκίνητο του τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές. «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι μια κλειστή στροφή που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο MadClip μπήκε στην στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα. «Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε» κατέληξε.

Φίλοι, γνωστοί αλλά και κόσμος που απλά τον θαύμαζε για τη μουσική και τα τραγούδια του πηγαίνει συνεχώς στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο και άφησε την τελευταία του πνοή ο MadClip. Και σήμερα το σημείο έχει γεμίσει λουλούδια και μηνύματα. Στο δέντρο όπου σταμάτησε η ανεξέλεγκτη πορεία της Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip κάποιοι χάραξαν το όνομά του και έβαλαν δυο φωτογραφίες του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.