Η τελευταία ανατριχιαστική φωτό του Madclip πριν το μοιραίο δυστύχημα (Pics)

Η τελευταία ανατριχιαστική φωτό του Madclip πριν το μοιραίο δυστύχημα (Pics)

H χαρά πριν το τραγικό τέλος του ράπερ.

Λίγο μετά τις 02.30 το βράδυ συνέβη το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον τράπερ Mad Clip όταν η Πόρσε που οδηγούσε χτύπησε πρώτα σε κολώνα ηλεκτροδότησης πριν καρφωθεί τελικά σε δέντρο.

Η αστυνομία χρειάστηκε 2 ώρες για να απεγκλωβίσει το σώμα του ράπερ από το διαλυμένο αυτοκίνητο και οι πληροφορίες από το οπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η τροχαία, αναφέρουν ότι στο τροχαίο δεν ενεπλάκησαν άλλα αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η εvτυπωσιακή πρώην του MadClip (Pics)

Λίγες ώρες πριν ο καλλιτέχνης μοιραζόταν ευτυχισμένες στιγμές με φίλους και συνεργάτες του. Ο Mad Clip ήταν καλεσμένος στον γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενιουδάκη, ο οποίος είναι σκηνοθέτης και φωτογράφος, συνεργάτης του Mad Clip. Η Λία Παπαδοπούλου, νύφη στον γάμο, είναι η PR manager της Panik Records, της εταιρείας του Mad Clip.

Οι δύο φίλοι του αδικοχαμένου τράπερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και το πάρτι έγινε στο Island. Στη δεξίωση υπήρξε πληθώρα καλεσμένων από τον χώρο του θεάματος με τον Mad Clip να κάνει και την τελευταία του live εμφάνιση πριν σκοτωθεί.

Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα ανέβηκαν στην πίστα και τραγούδησαν ζωντανά το ντουέτο τους, που έκανε μεγάλη επιτυχία μέσα στο καλοκαίρι, προς τιμήν του ζευγαριού. Μέρος της performance των δυο καλλιτεχνών ανέβηκε στα social media των άλλων καλεσμένων σε μορφή insta story και αποτελεί το τελευταίο οπτικοακουστικό υλικό που δείχνει τον 34χρονο ζωντανό.

Η τελευταία ανατριχιαστική φωτό του Madclip πριν το μοιραίο δυστύχημα (Pics)