Η απόφαση του Alpha για τον Νίκο Κοκλώνη…

Ο Κοκλώνης έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς...

Η Barking Well Media διαβεβαιώνει ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει παραλάβει κάποιο έγγραφο

Το πόρισμα του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη αναφέρει απάτες, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα χρήματος από μέρους του ιδρυτή της εταιρείας παραγωγής και τηλεπαρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη.

Η Barking Well Media διαβεβαιώνει ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει παραλάβει κάποιο έγγραφο δίωξης από τον οικονομικό εισαγγελέα ούτε έχει στα χέρια του το πόρισμα Βουρλιώτη, ενώ τονίζεται επίσημα ότι «συνεχίζουμε κανονικά», ότι η μισθοδοσία δεν επηρεάζεται, ότι οι συνεργασίες με τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν θίγονται στο ελάχιστο και ότι η εκπομπή του παρουσιαστή του J2US.

Από τον Alpha που φιλοξενεί το δημοφιλές «J2US» με παρουσιαστή τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη ενώ συνεργάζεται με την Barking Well Media στο «Super Katerina» διαμηνύεται ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για αναβολή ή pause τον συνεργασιών του σταθμού με τον Νίκο Κοκλώνη, σύμφωνα με το mononews.gr.

«Παρακολουθούμε τις ειδήσεις» δηλώνει επίσημα και το Mega το οποίο συνεργάζεται με την Barking Well για τις ανάγκες παραγωγής της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου ενώ έτρεξε συνεργασία και για το «Celebrity Game Night».

Περισσότερο αποστασιοποιημένος από την υπόθεση είναι ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του οποίου, κ. Τέσσα Κορλέτη αναφέρει ότι «το κανάλι έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του ‘Family Game Fight’ με τους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, παραγωγής επίσης της Barking Well». Συνεπώς θα προβληθούν κανονικά.

Το Star είναι το τέταρτο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται η Barking Well Media για προβολή την τρέχουσα ή την επόμενη σεζόν σειράς με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, βασισμένη στο φορμά του γαλλοβελγικού σήριαλ «HPI: Haut Potentiel Intellectuel», δηλαδή άτομο υψηλής νοημοσύνης (στα ελληνικά IQ 160). Το κανάλι, έχει συμβόλαιο με την Barking Well και έχει πραγματοποιήσει ήδη γυρίσματα ορισμένων επεισοδίων και δηλώνει και αυτό ότι «παρακολουθεί τα γεγονότα και θα πράξει αναλόγως».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.